לאחר ההרשמה והתשלום האתר היה זמין כמעט במיידי להתקנה. חצי יום להכרת cPanel ומייד התקנתי WordPrees ללא בעיות בליצת כפתור אחד. לאחר ההתקנה, נסיונות וטעויות, הסרת האתר והקמתו מחדש זרם ללא שיהוקים*. אני מנוי לתוכנית הבסיסית ובהשוואה למחירים בארץ עבור 50GB זה גרושים. בבדיקת הלוגים ראיתי שיש לי עוד שני שותפים לשרת. אני מודע למגבלות של שרת משותף ולהתחלה זה בסדר. בשנה הבאה ואם הציפיות יתגשמו ונגדל נשדרג. כפי שכתבתי, שטח האחסון נדיב מאוד ויספיק לי לעוד הרבה זמן. האתר הראשי שהוא רק טקסטואלי + 2 תת-דומיינים ריקים למעט תבניות ותוספים כבר גובים ממני למעלה מ 300MB.
תמיכה - הצ'אט בסדר, עונים יחסית מהר ולאחר אימות מקבלים תשובה. מה שחסר לי זו תמיכה במייל למען התיעוד. תמיכה טלפונית מישראל זה out מבחינתי כי כל שיחת חו"ל תעלה יותר מהתשלום השנתי עבור האחסון. זו אופצי שאני משאיר רק למקרה חירום.
* לצערי, ,תהליך הסרת תת-דומיין לא מוחק את מסד הנתונים של האתר שנמחק ובנוסף בזמן התקנה מחדש נוספות עוד ועוד ספריות גיבוי שאין לי צורך בהן ולכן האתר צובר המון "זבל" והגעתי ל 10 מסדי נתונים שמתוכם 7 הם זבל. אני מניח שזו הדרך ש cPanel עובד ואין לי טענות נגד בלו-הוסט והנחה שניה היא שכך זה עובד אצל כל ספקי האחסון.
לסיכום, עם כל הקיטורים והקרעחצן שלי אני מרגיש טוב עם הבחירה בבלו-הוסט ואמליץ לחבריי.