ביליתי את 3 הימים האחרונים בתל אביב בכנס שיווקי ענק, עם מיטב אנשי השיווק בארץ, ולמדתי כל כך הרבה. השיווק, שפעם היה זר לי לגמרי, הפך להיות חלק בלתי נפרד ואפילו עיקרי מאוד בעסק שלי.
אני חושבת שהפכתי לפריקית של כנסים ואירועים כאלה: קודם כל יוצאים עם בוסט ענק של אנרגיה לעשייה, עד כדי כך שקשה לי להתאפק עד יום ראשון ואני כותבת לכם את זה בשישי בבוקר (למרות שפעם נשבעתי שלא אעבוד בשישי שבת..)
דבר שני- עושים קשרים שווי ערך לשנתיים של עבודה יומיומית. מכירים אנשים, רובם לקוחות פוטנציאליים, מחליפים כרטיסים, מידע, אתרים, חוויות לדעתי יצרתי קשר ראשוני עם לפחות 70 אנשים שלא הכרתי קודם (היו שם 400 אגב)
והכי חשוב, לומדים כלים, רעיונות, מתמקדים ומתמקצעים יותר ויותר. הרי ברור לכולם שלא מספיק לעסוק במה שאתה אוהב, צריך וחשוב לדעת לשווק את עצמך.
למדתי כל כך הרבה, וחזרתי עם המון רשימות של משימות ומטלות, ואני מחכה להסתער עליהן בראשון בבוקר.
בכנס הרבה אנשים שאלו אותי "מהו עיצוב שיווקי"? הכנתי סרטון שמסביר מה זה, ובמשך כל 3 הימים צילמתי גם דוגמאות לעיצובים טובים ברחובות תל אביב. אני אראה לך אותם בהדרגה וביחד נראה ונלמד מהו עיצוב טוב, ואולי תקבל כלים לבחון את העיצוב של העסק שלך ולבדוק אותו בעיניים יותר מבינות.