- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 10 חודשים by אלמוני.
- מאתתגובות
- ינואר 18, 2015 בשעה 4:13 pm #6627אלמוניאורח
שלום
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעת באיזה תבנית framework הכי כדאי להשתמש
מבחינת יכולות, נוחות , ויכולות התממשקות למערכות אחרות בג’ומלה.
תודה רבהינואר 18, 2015 בשעה 4:15 pm #6628mamonמנהל בפורוםהיום כמעט כל חברת תבניות יוצרת framework משלה, כך שיש המון.
אני אישית משתמש בדרך כלל בתבניות של yootheme שעובדות על warp, אבל זה רק כי התרגלתי אליהם (גם כי יש להם תמיכה מצוינת לעברית, וגם כי יש להם תמיכה מצוינת באופן כללי – עונים מהר לשאלות), אני בטוח שיש עוד הרבה מצוינים…
רק שים לב שאינך חייב שום framework, יש תבניות מצוינות גם בלי זה.ינואר 18, 2015 בשעה 4:33 pm #6630אלמוניאורחתודה על התשובה המהירה
בסופו של דבר השאלה המרכזית אחרי התאמה לעברית זה מה היכולות של התבנית להתאמה אישית אני אישית מסתפק בין ורטקס של shape5 ל t3 של joomlart לשתיהם יש תמיכה מצויינת בעברית
אגב של yootheme זה בחינם?ינואר 18, 2015 בשעה 4:39 pm #6631mamonמנהל בפורוםיש לי רק ניסיון עם joomlart ןהם גם מצוינים, את shape לא ניסיתי אף פעם.
מבחינת יכולת ההתאמה, אני לא חושב שיש הבדל. בכל מקרה, מה שאי אפש רלשנות מתוך הניהול, אפשר תמיד לשנות מתוך הקוד.
yootheme הוא בתשלום.ינואר 18, 2015 בשעה 5:11 pm #6635אלמוניאורחלגבי הפונקציונליות בshape5 יש המון עם אפשרויות התאמה אישית כמעט לגבי כל חלקיק באתר בלי צורך להיכנס לקוד בכלל
כולל למשל אפשרות של פרלקס
אבל ההרגשה שלי היא שב joomlart מצד אחד האתר הרבה יותר קל ונקי ומצד שני זה נראה שזה יותר מתאים למפתחים
אני אשמח לקבל חוות על שתיהם או על framework אחר ממישהו שהשתמש בהם. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.