כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

בלוהוסט

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    משה
    משתתף

בבלוהוסט גם בחבילת הסטרטר יש אפשרות ליותר מדומיין אחד?
    כי פה באתר כתוב שכן אבל אצלם כתוב שלא

mamon
    מנהל בפורום

כשאנחנו צילמנו את הסרטונים לא היה את החלוקה שלהם לשלושה מסלולים, ובכל המסלולים היתה כמות בלתי מוגבלת. לפני כמה חודשים הם שינו את זה, ויצרו חבילת סטרטר, שאמנם הם נתנו לה מחיר נמוך יותר, שזה טוב, אך הם הגבילו את זה לאתר אחד…

אלמוני
    אורח

היי אורי
    בעניין דומה. רכשתי אחסון בבלוהוסט (דרכך כמובן), והפניתי אליו דומיין ראשי. לאחר מכן רכשתי דומיין נוסף והשתמשתי באותו אחסון בתור ADDON DOMAIN. זה עובד טוב גם בחבילת STARTER. אלא שהם מאפשרים רק ADDON DOMAIN אחד.

עכשיו הבעיה: כשמקלידים בדפדפן את כתובת הדומיין השני, מגיעים לדף הראשי והכל בסדר. מבחינת הגולשים אין הבדל. אבל כשעוברים לעמוד אחר באתר של ה ADDON DOMAIN רואים בשורת הכתובת את כל המסלול עד התיקייה של הדומיין המשני.
    זה נראה משהן כזה:
    http://www.mydomain.co.il/addon domain folder/page

הייתי רוצה שגם כאשר מדפדפים בעמודים השונים, לא יראו בשורת הכתובת את המסלול.
    האם יש אפשרות כזו ?

תודה מראש
    ניצן

mamon
    מנהל בפורום

אני חושב שבstarter אין אפשרות כזו (זו הכוונה שבstarter יש רק אפשרות לחיבור של דומיין אחד).
    אם כי אולי אני טועה,
    שלח לי צילום מסך של שני דברים:
    1. הדף בבלוהוסט בו הוספת את הדומיין כaddon
    2. ההגדרות הכלליות של האתר שלך (איפה שכתוב את כתובת האתר)

אלמוני
    אורח

בינתיים דיברתי איתם בצ’אט. השתכנעתי שכדאי לי לשדרג ל plus. ואז בניסיון לשלם את ההפרש נדרשתי לאמת את זהותי. Before continuing, we need to verify your account
    העניין הוא שהם מבקשים את כל פרטי כרטיס האשראי כולל המספר המלא וכולל CVV שבגב הכרטיס וזה כדי לאמת זהות. נראה לי לא כל כך אחראי למסור פרטי כרטיס אשראי מפורטים.
    זו המדיניות שלהם ? איך אפשר לשדרג את התכנית בלי להיענות לדרישה הבלתי הגיונית שלהם ?

mamon
    מנהל בפורום

כן, הם עושים את זה הרבה.
    אל דאגה, הם מבקשים צילום, אתה יכול להסתיר הכל, מלבד ה4 ספרות אחרונות מקדימה ו3 אחרונות מאחורה.

אלמוני
    אורח

אוקי תודה. אעשה זאת.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו