- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 10 חודשים by yakov.
- מאתתגובות
- ינואר 28, 2015 בשעה 11:14 pm #6802yakovמשתתף
העברתי דומיין ישראלי (עם מילים עבריות לא רק סיומת co.il) הוא שם לי אותו בתיקיה שביקשתי (ולא ברור לי מהי כ”כ כי ראיתי שהוא נרשם שם אחרת) ורשום שם כתובת אחרת עם סיומת של ישראל , אני מנסה כבר יומיים להתחיל לפתח גם אותו ולא יודע איך , ניסיתי לשתול וורדפרס בכל התיקיות שחשבתי שהוא נמצא ואני מנסה להכנס אח”כ דרך הכתובת של האתר והוא רק נכנס לאתר השרת ולא נטען עד הסוף … , מה אני אמור לעשות בבקשה ? , ד”א זה דומיין שקניתי דרככם דרך האתר ואני אמור לקנות היום עוד 2 בע”ה אבל אני חייב עזרה דחוף (ד”א אורי עדיין לא קבלתי ממך את סרטוני הבונוס במייל בדקתי והם לא בספאם לא בקידומי מכירות לא כלום עברתי על הכל אלף פעם)
ינואר 29, 2015 בשעה 1:46 am #6803mamonמנהל בפורוםשלום יעקב,
קודם כל לגבי הבונוסים, שלחתי אותם אליך עכשיו באופן ידני ולא דרך מערכת הדיוור.לגבי השאלה – אני לא בטוח שהבנתי את כל מה ששאלת,
אבל לגבי הדומיין – כשמשתמשים בדומיין בעברית, אז אתה רואה אותו בעברית אבל מבחינת הדפדפן הוא רואה אותו כמשהו אחר שיראה לך מוזר (כל מיני אותיות ומקפים לא קשורים). זה בסדר.אתה לא צריך לנחש איפה הוא נמצא, אלא אתה קובע איפה הוא נמצא. אנחנו מסבירים על זה באחד מסרטוני הבונוס (התקנת אתר נוסף), צפה בסרטון ואם זה עדיין לא ברור כתוב לי.
ינואר 29, 2015 בשעה 4:16 am #6804yakovמשתתףתודה רבה על הסרטונים , אני יעבור עליהם נ”ל יש שם אחד שאותו הייתי צריך בדיוק בשביל כ”ז , מקוה שיסתדר בע”ה .. תודה רבה
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.