- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 3 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- אוגוסט 7, 2016 בשעה 8:27 pm #9301אלמוניאורח
יש לי מספר אתרים שנמצאים כרגע בחינמיים, אני רוצה למסד אותם, קניתי לפני כמה חודשים תבנית בפוג’ו עדיין לא עשיתי עם זה כלום. יש מצב לפתוח לי מספר אתרים במבצע של יום שלישי, ואז אני יעביר את כולם לשם?
אוגוסט 7, 2016 בשעה 11:21 pm #9303mamonמנהל בפורוםהי,
המבצע של יום שלישי הוא רק למסלול הבסיסי (של אתר 1). המסלול שמאפשר כמה אתרים עולה החל מ5.95$ לחודש.
אפשר לעשות זאת עכשיו גם, לא יהי מחיר מיוחד על זה ביום שלישי.
לגבי ההעברות, באיזה סוגי אתרים מדובר? וורדפרס?אוגוסט 8, 2016 בשעה 5:38 pm #9312אלמוניאורחהאתרים נמצאים בכל מיני מקומות כמו 022 ודומיהם, אני רוצה לבנות את האתרים מחדש בבנייה חדשה דרך עיצובים כמו פוג’ו, לא להעביר את האתרים כמות שהם. כרגע יש לי גם אחסון בארץ ב’רייד’ רק שהמערכת שמה לא ידידותית ואני לא מצליח לשים כל פעם את ההתקנות של הוורדפרס ואז שוב עידכונים למיניהם, וכך לכל אתר ואתר. אם אני יקח אחסון אצליכם במסלול של מספר אתרים תוכל להגדיר לי מראש נגיד 10 אתרים על וורדפרס כדי שאני יוכל לעבוד על כולם במקביל?
אוגוסט 8, 2016 בשעה 5:45 pm #9313mamonמנהל בפורום(אכן לא תוכל להעביר את האתרים שציינת, כי 022 זאת מערכת סגורה)
לגבי התקנת 10 אתרים, אפשר, אבל זה יהיה בתשלום נוסף על זמן העבודה (אבל קצת חבל לך לשלם, יקח לך 5 דקות להתקנת כל אתר).
אתה פותח 10 תיקיות (אחת לכל אתר),
מתקין בבערך 3 לחיצות וורדפרס בכל אחת מהן,
ומתחיל לעבוד עליהם.
כשתסיים בנייה של אתר כלשהו, תעביר את הדומיין מהאתר הישן לאתר החדש.אוגוסט 8, 2016 בשעה 6:07 pm #9314אלמוניאורחוהכל באנגלית? זה מסובך? ברייד לא הצלחתי גם אחרי שעות עבודה…
במסלול למספר אתרים באיזה מערכת זה? כמה זמן התחייבות ותשלום מראש? מה ההגבלות? קצת פרטים…
אוגוסט 8, 2016 בשעה 6:13 pm #9315mamonמנהל בפורום1. לאחר ההתקנה הראשונית, הכל בעברית. אבל את ההתקנה עצמה תעשה באנגלית (אנחנו מסבירים הכל כאן ביום הראשון של קורס הוורדפרס).
2. אני לא בטוח שהבתי את השאלה של “באיזה מערכת זה”, הכל באותה מערכת (וורדפרס).
3. אין התחייבות. משלמים על שנה-שנתיים או שלוש מראש (המחיר הכי נמוך זה על השלוש), אבל ניתן לבטל את האחסון בכל שלב, ואז מקבלים החזר על החלק היחסי (כלומר הזמן שלא נוצל). - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.