כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

האם האתר ישר עולה לאוויר?

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

אורי שלום,
    קיבלתי את הסרטונים שלך להקמת אתר בוורדפרס.. עוד לא התחלתי מודה 🙂
    יש לי שאלה שאני מתלבטת לגביה: סיימתי לא מזמן קורס אדוורדס והשלב הבא זה להתחיל בנות ולעצב אתרים בוורדפרס.. ללמוד קצת ולהרחיב את הידע בתחום.
    השאלה שלי היא האם ברגע שאני פותחת וורדפרס עם דומיין זה ישר עולה לאוויר או שיש לי אפשרות להחליט בנושא זה?
    אשמח לעזרה

mamon
    מנהל בפורום

הי,
    ברירת המחדל היא שהאתר ישר עולה לאוויר, אבל הוא עולה עם דף ש”האתר בבנייה”, ורק את יכולה לראות את האתר עצמו.
    ברגע שתרצי תסמני בניהול האתר שאת רוצה שהוא יהיה ממש באוויר, ואז גם גולשים אחרים יוכלו לראות אותו.

אבל אגב, אני ממליץ לתת לו להיות באוויר ולא להשתמש בדף של “האתר בבנייה”. ממילא הוא חדש ואנשים אחרים לא יראו אותו, אז עדיף לתת לגוגל בינתיים להתחיל להכיר אותו.

אלמוני
    אורח

המון תודה!

mamon
    מנהל בפורום

בשמחה!

אלמוני
    אורח

היי אורי, בעניין דומה. קניתי דומיין לפני שהתחלתי את הקורס שלך על מנת שיהיה לי אימייל עם הסיומת הרצויה. עכשיו אני בשיעור הראשון שלך, שילמתי לבלו הוסט ואני בשלב ההגדרות – הבעיה היא שכשאני כותבת את הכתובת שלי ב-url הוא מראה לי שגיאה, טוען ש‏לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-IP של השרת? כך שגם כשאני מוסיפה wp-admin זה לא אפשרי עבורי להתקדם…דרך בלו הוסט זה כן עובד .

mamon
    מנהל בפורום

כי את צריכה קודם להפנות את הדומיין אל חברת האחסון. תשלחי לי למייל שם וסיסמה למקום שבו קנית את הדומיין, ואז אפנה לך אותו (בחינם).

mamon
    מנהל בפורום

הי,
    כנסי לחשבון שלך בבוקס,
    תבחרי את הדומיין שלך,
    ואז תלחצי על משהו כמו name servers או dns.
    שם תראי שתי שורות כאלה:
    ns1.box.co.il
    ns2.box.co.il
    תשני אותם בהתאמה ל:
    ns1.bluehost.com
    ns2.bluehost.com
    השינוי לוקח כ24 שעות להיכנס לתוקף, ואת תוכלי להתחיל לעבוד על האתר.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו