כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

האם העברת אתר קיים לוורדפרס תפגע בקידום שלו

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

שלום
    ברשותי אתר אינטרנט http://www.guitarart.co.il/ בעל ותק של 8 שנים שבנוי מאוסף קבצי php
    קידמתי אותו עם השנים בגוגל והגעתי לתוצאות יפות. למשל “שירה בציבור” ביטוי קשה לקידום במקום השני או השלישי(ויקיפדיה ראשון)
    ומשם גם אני מקבל הופעות ועבודה
    לפני כשנתיים וחצי קניתי דרככם אחסון בבלוהוסט והתחלתי עקב בצד אגודל לבנות אתר העתק שלו בוורדפרס בכתובת הבאה
    http://50.87.248.88/~guitara6/ האתר הזה הוא בדיוק העתק של האתר הישן
    הכתובת היא זמנית ולכן לא נסרקת ע”י גוגל , בדקתי זאת ולכן גוגל לא “מעניש אותי”
    עד כאן הרקע

עכשיו הגיע רגע האמת
    וזה להעביר את ה DNS ולעבור לאתר החדש. הכתובת הראשית תישאר אותה הכתובת
    למרות שידוע לי שיש תוסף וורדפרס שמאפשר סיומת עם שם עמוד עם .php העדפתי לנצל את ההזדמנות ולתת לדפים שמות קצת יותר מתאימים ולכן העדפתי להשתמש בהפניות 301

השאלה היא האם הקידום יפגע כתוצאה מהמעבר. הדעות חלוקות שמעתי לכאן ולכאן
    אחד ממקדמי האתרים ששאלתי אמר שלא תיהיה פגיעה כלל ואחר אמר שאקבל מכה לפחות בהתחלה

אשמח לדעת מה דעתכם

האם הפניות 301 לא יספקו את גוגל והקידום יפגע?
    האם עדיף להשתמש בסיומת .php באתר החדש ולהשאיר את שמות העמודים בדיוק אותו הדבר (אופציה שלא עדיפה עלי)

תודה רבה

דוד

mamon
    מנהל בפורום

הי דוד,
    אני יכול רק לומר מה אני הייתי עושה, הייתי הולך עם האופצייה השנייה, ומנצל את המעבר למעבר לכתובות ידידותיות יותר, ומשתמש ב301.
    אני מניח שבהתחלה יכולה להיות פגיעה מסוימת, זה מאוד קשה לדעת מראש, אבל כנראה שבטווח הרחוק יותר זה עדיף.
    (את מה שאני כותב אני כותב גם מתוך קריאה של מאמרים שונים בעבר, זה לא משהו שמישהו ממש יכול לדעת מהניסיון שלו, כי יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על קידום בגוגל ובאמת קשה לשים לב האם שינוי מסוים גרם באופן ישיר לשינוי בתוצאות בגוגל).

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו