- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 8 חודשים by oferak1@walla.com.
- מאתתגובות
- פברואר 29, 2016 בשעה 12:10 pm #8820oferak1@walla.comמשתתף
שלום אורי,
אני מנסה להוסיף את התג של האדוורדס ל google tag manager
ואז מתבקשת להוסיף את הפרמטרים הבאים, שאני לא יודעת איפה מוצאים אותם באדוורדס:Conversion ID
Conversion Label
Conversion Value
Currency Codeכנראה שבגלל שלא הזנתי את התג של אדוורס, אז אין לי אפשרות לעשות remarketing
כי הוא לא מזהה את הקוד.לא זיהינו את התג של AdWords באתר או באפליקציה שלך – זה מה שקיבלתי שביקשתי תג שיווק מחדש.
אשמח לעזרתך
תודה
עינבפברואר 29, 2016 בשעה 11:25 pm #8830mamonמנהל בפורוםהי
הסברנו מה לרשום שם בסרטון, ראית אותו?מרץ 1, 2016 בשעה 12:10 am #8837oferak1@walla.comמשתתףשלום אורי,
ראיתי את כל הסרטון של רימרקטינג וגם חזרתי על הסרטון של tag manager, גם שם דילגת על מה צריך להזין בשדות הנ”ל.
מאחר ואני לא מצליחה להוסיף את האדוורדס ל tag manager, אז לא אפשרי גם לעשות רימרקטינג, וזה די לחוץ כי עונת החתונות מתחילה…מרץ 7, 2016 בשעה 1:56 am #8869mamonמנהל בפורוםהי
אולי אנחנו מדבירם על שני דברים שונים, ולכן אני לא מבין.
אבל בדקתי שוב את הסרטון, החל מדקה 4:00 בערך ולמשך כמעט 2 דקות אני מסביר על מה למלא בconversion id ושאת conversion label אפשר להשאיר ריק.
לגבי
Conversion Value
Currency Code
הם לא בהדרכה שלנו. איפה ראית את זה?מרץ 7, 2016 בשעה 12:06 pm #8872oferak1@walla.comמשתתףשלום אורי,
אם תסתכל בסרטון של שיעור 14 על GTM
בערך בדקה 9:52, שם אתה מדבר על הוספה שח תג אדוורדס ל GTM, ושצריך להוסיף שם פרטים מ”האדוורס שלכם” כלשונך
שם מופיעים השדות הנ”ל. מה למלא בהם? איפה אני מוצאת זאת באדוורדס?
מקווה שהסברתי את עצמי וסליחה על הטירחה. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.