- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 6 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- מאי 3, 2018 בשעה 1:46 pm #11064אלמוניאורח
היי חברים,
היה לי אתר בלייבסיטי ונגמר שם ההתחייבות ואני רוצה להעביר את האתר לוורדפרס אבל גם הדומיין עדיין בניהול של לייבסיטי (האם זה בעיה?)
אני רוצה לרכוש אחסון בבלו הוסט וראיתי שמגיע שם דומיין במתנה לשנה אז אולי אבחר חדש (מתלבט עדיין)
רציתי להתייעץ באיזה חבילת אחסון כדאי לי לבחור? אני רוצה להתחיל לבנות אתרים ללקוחות השאלה אם כדאי לי לרכוש אחסון לא מוגבל באתרים עבור אתרים ללקוחות או שמספיק אתר אחד עם סאב דומיינים? תודה וסורי על החפירה 😉מאי 3, 2018 בשעה 1:53 pm #11065mamonמנהל בפורוםהי,
1. אין בעיה שהדומיןי בניהול לייבסיטי, ניתן להעביר אותו לבלוהוסט וניתן גם להשאיר אותו שם ורק להפנות אותו לבלוהוסט (זה לא משנה).
2. לא כדאי דומיין חדש. אם יש לאתר שלך קצת וותק אז זה גם עוזר לקידום שלו בגוגל, לכדן עדיף להישאר עם אותו שם.
מה שעושים זה קונים אחסון, בונים את האתר החדש (וורדפרס) על דומיין זמני, ורק אחרי שהוא מוכן מעבירים את הדומיין מהאתר הישן לחדש.
(אני אעשה לך את העברת הדומיין, אל דאגה).
3. כדי לבנות אתרים ללקוחות לא כדאי שהם יהיו תחת אותו חשבון אחסון שלך כי אז לא תוכל לתת להם גישה לאחסון בלי שהם יראו גם את הקבצים שלך. עדיף שכל לקוח יהיה תחת אחסון משלו. אתה יכול לרכוש לכל לקוח אחסון, או לחילופין אתה יכול לרכוש מבלוהוסט חשבון Reseller ואז תוכל לתת לכל לקוח אחסון משלו תחת החשבון שלך ולא תהיה לו גישה לקבצים שלך או של אחרים.
אבל אני ממליץ להתחיל בהכי פשוט ולגדול עם הזמן והצורך. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.