- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים by mamon.
- מאתתגובות
- נובמבר 11, 2015 בשעה 8:06 pm #7644אוריתמשתתף
שלום אורי, אני יודעת שזה פחות קשור לקידום אתרים, אבל אני בבעיה קלה.. אשמח לעזרתך.
האתר שלי נבנה על ידי מישהו חיצוני, וקשה לי להבין את איך האתר נבנה, והכל מבולגן לי…
1. וידגטים- אין לי את האפשרות הזאת שאמרת של עיצוב הוידגטים, (יש רק וידגטים זמינים אבל אין את המקום שאמרת לגרור אליו “איזור וידגטים ראשי / משני”- האם זה תלוי בערכת עיצוב? ואם כן- איך מי שבנה את האתר סידר את הוידגטים בעמודים?)
2. גלריית תמונות באתר (מרכיב מאוד חשוב יש המון תמונות באתר) נבנה על ידי תוסף שנקרא fancy gallery. הגודל של התמונה כל פעם משתנה כשמריצים עם החצים לראות גלריה מסויימת. האם יש אפשרות להוריד תוסף זה או להעלות אחר במקומו שיקבל את כל האינפורמציה של התמונות במקום להעלות מחדש (יש המון תמונות).
3. האתר לא מופיע על כל המסך. נראה לי שזה הערכת עיצוב בנויה ככה.. קוראים לערכה compweb מכיר? היא ממש בסיסית אני שוקלת אם להחליף מבלי להזיק לאתר..
תודה רבה !נובמבר 13, 2015 בשעה 10:57 am #7680mamonמנהל בפורוםמה כתובת התאר ואיפה הוא מאוחסן?
נובמבר 13, 2015 בשעה 5:18 pm #7682אוריתמשתתףהי אורי
האתר הוא וורדפרס כתובת http://www.wooden-pergolas.co.il
והאמת אני לא יודעת איפה הוא מאוחסן צריכה לשאול את הבונה אתרים..נובמבר 15, 2015 בשעה 1:22 pm #7690mamonמנהל בפורום1. זה אכן תלוי בערכת העיצוב, תשלחי צילום מסך של אזור הווידג’טים כדי שאבין יותר.
2. אני מניח שזה פשוט משתנה לפי גודל התמונה המקרוית. תבדקי בתוסף אם יש שם מקום להגדרה גלובלית של גודל התמונות.
אפשר כמובן לשנות תוסף לגלריה, וברוב התוספים יש אפשרות להגדיר מה התיקייה שבה נמצאות כל התמונות, כך שלא תצטרכי להעלות מחדש את התמונות, אבל זה דורש ממך ידע בסיסי בוורדפרס. יש לך?נובמבר 18, 2015 בשעה 1:45 pm #7763אוריתמשתתףהי אורי, צירפתי צילום מסך לאיזור הוידגטים
http://screencast.com/t/KX7X78ulהאתר מאוחסן בשרת vps הישראלי, זה מה שהבונה אתרים אמר לי.. זה משנה?
הידע שלי בוורדפרס- מתחילים! למדתי דרך הקורס שלך, אבל אני לומדת כל יום המון לבד..יש לך אפשרות להמליץ לי על תוסף לגלריה שמתאים לאתר שבנוי על העלאת המון תמונות..?
אני מבצעת את כל השלבים בקורס אבל מרגישה שקשה לי, כי תוך כדי אני מנסה להבין איך האתר בנוי.. ונראה לי שהוא בנוי בצורה לא הכי נכונה וקצת מבולגנת… הבונה אתרים העלה את כל התמונות לאתר באמצעות גלריה בשם fancy galery (דרך אגב בדקתי ולא נראה שיש שם אפשרות לבצע שם הגדרה גלובלית לכל התמונות, ככה יוצא שכל פעם שמעבירים תמונה הגודל שלה משתנה על המסך וזה מכוער..),
הבונה אתרים שמר עותק של כל אלבום (לדוגמא: דקים, פרגולות, אדניות עץ..) גם בעמודים וגם בפוסטים! בהתחלה לא הבנתי למה… עד שראיתי שאת כל העמודים שהוא העלה עם האלבומים (לכל אלבום עמוד בפני עצמו שמקשר לid המתאים ב fancy galery) הוא העלה תחת עמוד בכותרת בשם “גלריה”,
ואילו את כל הפוסטים שהוא העלה עם האלבומים (אותם אלבומים יש לציין) , הוא העלה גם בעמוד הראשי בתוסף שנקרא touchCarousel שזה למעשה נראה ככה: http://screencast.com/t/GpLoTLaO2Jדבר אחרון והכי חשוב- אין לי מושג איפה הוא הגדיר את העמוד הראשי, כי בדף שמוגדר כעמוד ראשי יש קישור רק לגלריה! ולא לשאר האלמנטים שמגדירים את העמוד הראשי בפועל: http://screencast.com/t/GfNal6sD
אני מקווה שהבנת אותי והסברתי ברור.. אני יודעת שזה לא קשור ישירות לקידום אתרים אבל זה ממש תוקע אותי ואני מקווה שתוכל להסביר לי אחת ולתמיד:) אם תרצה להיכנס לניהול ולראות ישירות אין בעיה..
האם אפשר לקבל גישה לבונוסים של הקורס בניית אתרים שמקבל רק מי שנרשם דרכך לאחסון אתרים? כשצפיתי בקורס כבר נרשמתי אז זה לא היה רלוונטי עבורי..
המון תודה
נובמבר 19, 2015 בשעה 2:10 pm #7778אוריתמשתתףהי אורי:)
אחרי המגילה שכתבתי לך… דיברתי עם הבונה אתרים, מסתבר שכנראה חלק רב מהבעיות שיש לי (באיזור הוידגטים והתאמה אישית של התבנית שחסומים) זה בגלל שהאתר בנוי בעיצוב אישי.. אז זה כבר מסובך לשנות את זה חזרה.
אז החלטתי שפשוט אעבוד עם מה שקיים… ואנסה לשפר את מה שאני יכולה. כרגע ה page rank שלי הוא אפס! מקווה שישתפר:)בכל מקרה אשמח לתשובה לגבי השאלה עם הפוסטים ועמודים, וכן על גלריות מומלצות שאתה מכיר ואוהב ..
תודה!
אוריתנובמבר 19, 2015 בשעה 2:11 pm #7779אוריתמשתתףהי אורי:)
אחרי המגילה שכתבתי לך… דיברתי עם הבונה אתרים, מסתבר שכנראה חלק רב מהבעיות שיש לי (באיזור הוידגטים והתאמה אישית של התבנית שחסומים) זה בגלל שהאתר בנוי בעיצוב אישי.. אז זה כבר מסובך לשנות את זה חזרה.
אז החלטתי שפשוט אעבוד עם מה שקיים… ואנסה לשפר את מה שאני יכולה. כרגע ה page rank שלי הוא אפס! מקווה שישתפר:)בכל מקרה אשמח לתשובה לגבי השאלה עם הפוסטים ועמודים, וכן על גלריות מומלצות שאתה מכיר ואוהב .
תודה!
אוריתנובמבר 22, 2015 בשעה 2:02 pm #7795mamonמנהל בפורוםתודה על העדכון.
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.