- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 2 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ספטמבר 16, 2016 בשעה 3:42 pm #9570yossikמשתתף
שמתי לב שמערכת ניהול קישורים חיצוניים הוסרה בגרסאות החדשות של וורדפרס.
מה אתה מציע כתחליף?
לפתוח דף, להוסיף לו קישורים עם תיאור ולהדביק אתו לתפריט?
תודהספטמבר 18, 2016 בשעה 10:45 am #9574mamonמנהל בפורוםמה שכתבת זה רעיון טוב,
אבל תסביר קודם מה המטרה של הדף הזה מבחינתך, ואוכל לענות בצורה מדויקת יותר.ספטמבר 18, 2016 בשעה 5:17 pm #9579yossikמשתתףהמטרה לרכז בדף אחד קישורים רלווניטיים לאתר שלי.
לפני שבוע ניסיתי בהצלחה, פתחתי דף ריק בשם מייזימים ולינקים.
הצמדתי אותו לשורת התפריט.
לאחר מכן הוספתי לינקים וקבעתי אותם כתת תפריט לדף הזה.
עבד בסדר, קינפגתי שיפתחו בטאב חדש ועבד.
היום משום מה הלינק נפתח באתר הבית ולא בטאב חיצוני (בעייה נוספת אבל קשורה לנושא).
וזה חזר על עצמו כשהוספתי לינק בתוך הטקסט של דף אחר (לא נפתח בטאב חיצוני למרות שכך קינפגתי)
בקיצור, למעשה הכלתי שתי בעיות בפוסט אחד.
האם לשלוח לך את השם והסיסימא כדי שתבדוק עבורי?
תודה,
יוסיספטמבר 18, 2016 בשעה 11:13 pm #9584mamonמנהל בפורוםא. לא הייתי עושה תפריט בשביל קישורים שיוצאים החוצה.
מספיק לעשות דף עם טקסט, שבו תכתוב את הקישורים.ב. לגבי זה שהקישורים לא נפתחים בדף חדש, לא יכול להיות. עם איזה עורך טקסט אתה עובד?
ספטמבר 19, 2016 בשעה 12:18 am #9596yossikמשתתףהתוסף היחיד שהוספתי ביומים האחרונים הוא – WP Accessibility שחשוב לי מאוד.
לפני כן הלינקים נפתחו בחלון חדש…
אני אנטרל אותו מחר ואבדוק שוב.״לא הייתי עושה תפריט בשביל קישורים שיוצאים החוצה.
מספיק לעשות דף עם טקסט, שבו תכתוב את הקישורים.״
כן ולא, מצד אחד זה חוסך קליק אחד למשתמש ומצד שני אפשר להציג למשתמש רשומה עם דף הסבר + לינקים.
עןשים חושבים מה עדיף….ספטמבר 19, 2016 בשעה 9:52 am #9598yossikמשתתףעורך טקסט – TinyMCE Advanced
ספטמבר 19, 2016 בשעה 4:43 pm #9599yossikמשתתףאכן, התוסף – WP Accessibility הוא תוסף בעייתי.
הסרתי אותו היום ו.. וואלה, כל הלינקים נפתחים בלשונית חדשה.
איזה באסה…
אני מודע לזה שהיה שרשור אחר בנושא הנגשת אתר וכתבת שניתן לעשות זאת בדרך פשוטה.
אשמח לשמוע על כך כי נושא הנגישות חשוב לי מאוד כחלק לתקינות עמותה.
** תוספת **
חפרתי וראיתי שניתן להוסיף או לגרוע V בתצוגת לינקים.
עכשיו עובד ולינקים נפתחים בלשונית חדשה.
חבל שאין תיעוד וכל דבר צריך לנסות בלי לדעת מה המשמעות של כל כפתור…ספטמבר 25, 2016 בשעה 12:40 am #9608mamonמנהל בפורוםלגבי נגישות, מקווה שאעלה משהו מסודר השבוע.
לגבי הV וכו’, יש בוורדפרס אין סוף אפשרויות, לא משנה כמה נסביר בק’ורס, תמיד עיקר הידע יגיע מתוך הניסיון עצמו, אנחנו רק מנסים לעשות היכרות ראשונית טובה מספיק שתאפשר לך למצוא את התשובות האחרות שתצטרך גם בלעדינו. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.