כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

שאלות על מערכת דיוור

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    maya
    משתתף

אורי שלום’ יש לי כמה שאלות על מערכת דיוור.
    שאלה טכנית ואולי קצת טיפשית אך היא לא ברורה לי- בשלח מסר צוין חינם עד 250 מדוורים. מה זה אומר מדוור? כמות הלקוחות? כמו המיילים שאני שולחת? לא ברור לי
    2. במידה וארצה בשלב כלשהו להחליף מערכת דיוור, איך אני מעבירה את הרשימה שיש לי למערכת החדשה, ואיך אני מתקינה את הדיוור החדש? (פשוט מוחקת מהאתר את הקוד של הישן ומדביקה את החדש?)
    3. במידה ויש לי כמה אתרים בנושאים שונים, לכל אתר אני צריכה מערכת דיוור חדשה?
    תודה
    אני אשמח אם תענה לי גם להודעות נוספות שטרם נענו והם למטה

mamon
    מנהל בפורום

1. זה מספר האנשים שמופיעים לך ברשימת התפוצה.
    2. לכל מערכת דיוור יש אפשרות לייצא את רשימת האנשים לקובץ אקסל ויש אפשרות לייבא רשימת תפוצה מקובץ אקסל, כך ניתן בקלות להעביר מחברת דיוור אחת לאחרת. הבעיה היא שאם כבר יש לך הרבה מיילים אוטומטיים אז גם אותם צריך להעביר, וזה לוקח זמן. אבל מבחינה טכנית אין בעיה לעבור.
    3. ברוב החברות לא. ברב מסר למשל את יכולה ליצור באותו חשבון הרבה רשימות שונות, כל אחד יכולה להיות בנושא אחר לחלוטין ומחוברת לאתר אחר לחלוטין.

maya
    משתתף

תודה, אז אם כתוב מחיר ל 1000 מדברים נגיד 89 ש”ח. זה אומר שעד 1000 מדוורים אני אשלם 89 שח. ברגע שיהיה לי מעל 1000 מדוואים אני אשלם 178?

mamon
    מנהל בפורום

עקרונית כזו, אבל ברב מסר התשלומים קצת מסובכים כי הם מחושבים גם לפי מספר האנשים וגם לפי כמות הדיוורים, אז אולי תשלמי קצת פחות מכך אם לא תדוורי הרבה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו