כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

אדם טל

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

בתקופה האחרונה אדם טל פותח קורס נוסף, כחלק מקידום המכירות הוא שולח קישור לסרטון בו אתה ממליץ ומקדם את הקורס
    רציתי לדעת האם זה בעצם שיווק שותפים ואתה מרוויח על כל ליד?
    או שאתה עושה את זה רק כי אתה מאמין בקורס?

hndler
    משתתף

האם אתה אורי מכיר אנשים שעשו אצל אדם את הקורס, וכבר מרוויחים מזה כסף ?

mamon
    מנהל בפורום

הי,
    גם וגם.
    כלומר מצד אחד, אני אקבל עמלה על כל מי שירםש דרכי, לכן אני גם מציע חבילת בונוסים גדולה למי שעושה זאת, ראה פירוט כאן –
    http://www.mamon-blog.com/%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94/
    אבל מצד שני, אני באמת מאמין בנושא של הקורס. אני אישית מתפרנס ב”ה משיווק שותפים, ובאמת רואה בזה פלא. לא השתתפתי בקור סשל אדם (לפחות לא באופן מלא) אבל אני כן יכול להעיד עליו שהוא יודע מה הוא עושה, ועושה משיווק שותפים הון. אז אם ללמוד ממישהו, הוא אדם מעולה ללמוד ממנו.
    כמו בכל תחום, סביר להניח שאת רוב החומר ניתן למצוא בחינם באינטרנט, אבל מניסיון אני רואה שללא קורס ומסגרת מחייבת, בדרך כלל אנשים פשוט לא עושים את זה.

mamon
    מנהל בפורום

שלום צבי
    מאז ששאלת, יצרתי קשר עם ששה אנשים. כולם ללא יוצא מן הכלל שיבחו את הקורס. פנה אלי בפרטי אם תרצה ואשדך ביניכם כדי שתוכל לשאול בעצמך.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו