- This topic has 9 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 9 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ינואר 20, 2015 בשעה 2:38 am #6673yakovמשתתף
רכשתי את שניהם דרכיכם ואני מבין שאני אמור לקבל סרטוני בונוס ביניהם גם הוספת דומיין לחברת האחסון (נ”ל זה דרך שינוי השרתים דרך החברה שבה הדומיין..אם אני לא טועה) בכ”א אם ניתן לקבל את ההדרכה בזה ושאר סרטוני הבונוס אודה לך מאוד
ינואר 20, 2015 בשעה 3:00 am #6674mamonמנהל בפורוםשלום יעקב, תתחדש!
אנחנו נשמח לבצע את זה עבורך, שלח לי למייל מה הדומיין שרכשת (או שתכתוב כאן בפורום).
אם תרצה, תוכל גם לבצע את זה לבד:
כנס לחברה ממנה קנית את הדומיין,
חפש שם משהו שנקרא name servers
ושנה את מה שכתוב שם ל:
ns1.bluehost.com
ns2.bluehost.com
שים לב שאחרי שתשנה לוקח כ24 שעות עד שזה נכנס לתוקף.ינואר 25, 2015 בשעה 1:32 am #6723yakovמשתתףתודה רבה , ניסיתי תחת שתי השרתים האלו עדכנתי אותם בחברת הדומיין ונכנסתי שלרת של בלוהוסט ושם בסי פאנל ובדומיינים תחת addon domains נכנסתי להוסיף את הדומיינים ויש לי שם 4 אפשרויות אחרי שהוא מאמת את הדומיין .. מה אני אמור לבחור .. תודה מראש
ינואר 25, 2015 בשעה 5:46 pm #6733mamonמנהל בפורוםמה האפשרויות שכתובות לך?
ינואר 25, 2015 בשעה 11:47 pm #6746yakovמשתתףיש לי 3 אפשרויות או Addon Domain או Parked Domain או Unassigned Domain ואחרי שאני בוחר יש לי 2 אפשרויות או Use an existing directory או Create a new directory … ולגבי סרטוני הבונוס עדיין לא קבלתי ממך ולא ענית לי על כך .. תודה מראש
ינואר 26, 2015 בשעה 12:26 am #6747mamonמנהל בפורוםתבחר באפשרות הראשונה – addon domain
אחר כך זה תלוי – אם כבר יצרת תיקייה ושמת בה את קבצי הוורדפרס – תבחר בה. אם עוד לא, אז אתה יכול לבחור ב – Create a new directory וכך תיצור תיקייה חדשה, ואחר כך שם תתקין את הוורדפרס.סרטי הבונוס – אתה יכול לבדוק בספאם?
ינואר 26, 2015 בשעה 2:58 am #6752yakovמשתתףלגבי סרטוני הבונוס לא מופיע לי בכלל , לגבי הדומיין השני האמת הסתבכתי מאוד ולא כ”כ הולך לי בינתיים אני מקוה שאני יסתדר
ינואר 27, 2015 בשעה 1:27 am #6765mamonמנהל בפורוםשלום יעקב,
שלחנו לך את הבונוסים כמה פעמים… תוכל לבדוק אם זה הגיע לספאם (דואר זבל)?
מחכה לעדכון וסליחה על העיכוב בזה,
אוריפברואר 17, 2015 בשעה 2:29 am #6925אלמוניאורחנתקלתי באותה בעיה- יש לי שני דומיינים שרכשתי- הם רשומים כרגע תחת שרת של פליגון NS!/NS2 – למרות שלא רכשתי אחסון שם.
האם כאשר אשנה את השרתים (כמו שאמרת ליעקב) זה לא יגרור את החיוב של העברת דומיין כמתואר בסרטון (BLUEHOST =99$! אמרת בסרטון כי אצלכם זה יהיה ב-50 ש”ח משהו) אן שפספסתי משהו ושינוי השרת לא יגרור שום חיוב?
אשמח לתשובה בהקדם- העברתי כרגע את אחד הדומיינים ואני חושש לחשבון שיגיע אליי עם שליח 🙂 ! תודה!פברואר 17, 2015 בשעה 5:10 pm #6926mamonמנהל בפורום1. שינוי הdns של דומיין לא עולה כסף.
2. העברת ניהול הדומיין מרשם דומיינים אחד לשני גם לא עולה, אבל צריכים לשלם על הדומיין לשנה נוספת (כלומר אינך משלם על עצם ההעברה, אבל כן תאלץ לקנות שנה נוספת, שזה משהו שבדרך כלל ממילא תרצה).
3. מה שבלוהוסט גובים 100$ זה על העברת אתר שלם, לא רק דומיין. זה משהו שאנחנו באמת נותנים למי שנרשם תחתינו במחיר סמלי, אבל זה תלוי בגודל האתר וגורמים נוספים.
בקיצור, אתה יכול לישון בשקט 🙂 - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.