כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

איך אני מעביר עוד דומיין (ישראלי) לחברת האחסון בלו

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    yakov
    משתתף

רכשתי את שניהם דרכיכם ואני מבין שאני אמור לקבל סרטוני בונוס ביניהם גם הוספת דומיין לחברת האחסון (נ”ל זה דרך שינוי השרתים דרך החברה שבה הדומיין..אם אני לא טועה) בכ”א אם ניתן לקבל את ההדרכה בזה ושאר סרטוני הבונוס אודה לך מאוד

mamon
    מנהל בפורום

שלום יעקב, תתחדש!
    אנחנו נשמח לבצע את זה עבורך, שלח לי למייל מה הדומיין שרכשת (או שתכתוב כאן בפורום).
    אם תרצה, תוכל גם לבצע את זה לבד:
    כנס לחברה ממנה קנית את הדומיין,
    חפש שם משהו שנקרא name servers
    ושנה את מה שכתוב שם ל:
    ns1.bluehost.com
    ns2.bluehost.com
    שים לב שאחרי שתשנה לוקח כ24 שעות עד שזה נכנס לתוקף.

yakov
    משתתף

תודה רבה , ניסיתי תחת שתי השרתים האלו עדכנתי אותם בחברת הדומיין ונכנסתי שלרת של בלוהוסט ושם בסי פאנל ובדומיינים תחת addon domains נכנסתי להוסיף את הדומיינים ויש לי שם 4 אפשרויות אחרי שהוא מאמת את הדומיין .. מה אני אמור לבחור .. תודה מראש

mamon
    מנהל בפורום

מה האפשרויות שכתובות לך?

yakov
    משתתף

יש לי 3 אפשרויות או Addon Domain או Parked Domain או Unassigned Domain ואחרי שאני בוחר יש לי 2 אפשרויות או Use an existing directory או Create a new directory … ולגבי סרטוני הבונוס עדיין לא קבלתי ממך ולא ענית לי על כך .. תודה מראש

mamon
    מנהל בפורום

תבחר באפשרות הראשונה – addon domain
    אחר כך זה תלוי – אם כבר יצרת תיקייה ושמת בה את קבצי הוורדפרס – תבחר בה. אם עוד לא, אז אתה יכול לבחור ב – Create a new directory וכך תיצור תיקייה חדשה, ואחר כך שם תתקין את הוורדפרס.

סרטי הבונוס – אתה יכול לבדוק בספאם?

yakov
    משתתף

לגבי סרטוני הבונוס לא מופיע לי בכלל , לגבי הדומיין השני האמת הסתבכתי מאוד ולא כ”כ הולך לי בינתיים אני מקוה שאני יסתדר

mamon
    מנהל בפורום

שלום יעקב,
    שלחנו לך את הבונוסים כמה פעמים… תוכל לבדוק אם זה הגיע לספאם (דואר זבל)?
    מחכה לעדכון וסליחה על העיכוב בזה,
    אורי

אלמוני
    אורח

נתקלתי באותה בעיה- יש לי שני דומיינים שרכשתי- הם רשומים כרגע תחת שרת של פליגון NS!/NS2 – למרות שלא רכשתי אחסון שם.
    האם כאשר אשנה את השרתים (כמו שאמרת ליעקב) זה לא יגרור את החיוב של העברת דומיין כמתואר בסרטון (BLUEHOST =99$! אמרת בסרטון כי אצלכם זה יהיה ב-50 ש”ח משהו) אן שפספסתי משהו ושינוי השרת לא יגרור שום חיוב?
    אשמח לתשובה בהקדם- העברתי כרגע את אחד הדומיינים ואני חושש לחשבון שיגיע אליי עם שליח 🙂 ! תודה!

mamon
    מנהל בפורום

1. שינוי הdns של דומיין לא עולה כסף.
    2. העברת ניהול הדומיין מרשם דומיינים אחד לשני גם לא עולה, אבל צריכים לשלם על הדומיין לשנה נוספת (כלומר אינך משלם על עצם ההעברה, אבל כן תאלץ לקנות שנה נוספת, שזה משהו שבדרך כלל ממילא תרצה).
    3. מה שבלוהוסט גובים 100$ זה על העברת אתר שלם, לא רק דומיין. זה משהו שאנחנו באמת נותנים למי שנרשם תחתינו במחיר סמלי, אבל זה תלוי בגודל האתר וגורמים נוספים.
    בקיצור, אתה יכול לישון בשקט 🙂

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו