כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

אישור הנכס באתר גוגל וובמסטר

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    yairbarak
    משתתף

אורי שלום
    עשיתי כל מה שהסברת בשיעור 2 בקידום אתרים וחלפו 24 שעות
    באתר גוגל אנליטקס האתר נקלט ומופיע אבל בגוגל וובמסטר אני מקבל הודעה “לא הצלחנו לאמת את הנכס”
    ובאתר שלי via-ferrata-il.com מופיע דף עם כתובת 404 ו”לא נמצא”
    מה הבעיה?

mamon
    מנהל בפורום

שלום יאיר,
    להבא נא לשאול שאלות כאלה בקטגוריה של “איך עושים דברים” |(זו קטגוריה שדורשת הרשמה).

לאן העלית את הקובץ שגוגל נתנו לך כדי לאמת את האתר?

yairbarak
    משתתף

חשבתי שאני רשום
    בכל מקרה העליתי את הקובץ לפייל מנג’ר בסי פאנל בבלוהוסט בדיוק כפי שהסברת
    וראיתי שהקובץ מופיע שם

yairbarak
    משתתף

אורי שלום
    אני מנסה להבין איך לאמת את האתר שלי בוובמסטרס גם בדרכים חלופיות המוצעות שם אבל לא רוצה לעשות שטויות
    אני לא מצליח לאמת את האתר למרות שבגוגל אנליטקס הוא מופיע ופעיל
    זקוק לעזרתך המיידית
    תודה
    יאיר

mamon
    מנהל בפורום

אין קשר בין גוגל אנאליטיקס לגוגל וובמסטרס (כלומר את שניהם צצריכים לאשר בנפרד).
    בבקשה תעשה צילום מסך של איך שניסית לעשות את האישור ואז אראה מה לא נכון (הכי טוב צילום מסך בוידאו. יש לנו הוראות בהקדמה לכל קטגוריה איך לעשות את זה).
    אבל את הצילום בבקשה תשים בפורום שלנו על “איך לעשות דברים”, ל אכאן.

yairbarak
    משתתף

אורי שלום
    זה מתחיל להיות מתיש ואני נרשמתי לפורום וקיבלתי 3 חודשי נסיון אז למה להרשם שוב ולמה אני לא פתוח ל”איך עושים דברים”?
    עשיתי בדיוק מה שאתה מסביר בשיעור 2 של קידום אתרים ואני יודע שרישום לגוגל וובמסטרס צריך לעשות בנפרד.
    ניסיתי לעשות הכל ולחזור ולעשות זאת בדיוק כפי שאתה מסביר וניסיתי להבין גם את האפשרויות האחרות שמוסברות על ידי גוגל ושום דבר לא עוזר. אשמח לקבל עזרה טלפונית או הסבר מפורט ומדוייק על האופציות הנוספות לאישור גוגל וובמסטרס למשל האופציה דרך גוגל אנלטיקס שלא ממש הבנתי מה עלי לעשות או כל אופציה אחרת. תודה על הסבלנות אבל איני יכול להמשיך בקורס הקידום ללא אישור האתר בגוגל וובמסטרס

mamon
    מנהל בפורום

סוגר כי כתבת לי שהסתדר

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו