- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 8 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- מרץ 14, 2016 בשעה 11:25 am #8901yairbarakמשתתף
אורי שלום
עשיתי כל מה שהסברת בשיעור 2 בקידום אתרים וחלפו 24 שעות
באתר גוגל אנליטקס האתר נקלט ומופיע אבל בגוגל וובמסטר אני מקבל הודעה “לא הצלחנו לאמת את הנכס”
ובאתר שלי via-ferrata-il.com מופיע דף עם כתובת 404 ו”לא נמצא”
מה הבעיה?מרץ 14, 2016 בשעה 12:35 pm #8913mamonמנהל בפורוםשלום יאיר,
להבא נא לשאול שאלות כאלה בקטגוריה של “איך עושים דברים” |(זו קטגוריה שדורשת הרשמה).לאן העלית את הקובץ שגוגל נתנו לך כדי לאמת את האתר?
מרץ 14, 2016 בשעה 2:25 pm #8916yairbarakמשתתףחשבתי שאני רשום
בכל מקרה העליתי את הקובץ לפייל מנג’ר בסי פאנל בבלוהוסט בדיוק כפי שהסברת
וראיתי שהקובץ מופיע שםמרץ 15, 2016 בשעה 4:58 pm #8923yairbarakמשתתףאורי שלום
אני מנסה להבין איך לאמת את האתר שלי בוובמסטרס גם בדרכים חלופיות המוצעות שם אבל לא רוצה לעשות שטויות
אני לא מצליח לאמת את האתר למרות שבגוגל אנליטקס הוא מופיע ופעיל
זקוק לעזרתך המיידית
תודה
יאירמרץ 15, 2016 בשעה 10:55 pm #8924mamonמנהל בפורוםאין קשר בין גוגל אנאליטיקס לגוגל וובמסטרס (כלומר את שניהם צצריכים לאשר בנפרד).
בבקשה תעשה צילום מסך של איך שניסית לעשות את האישור ואז אראה מה לא נכון (הכי טוב צילום מסך בוידאו. יש לנו הוראות בהקדמה לכל קטגוריה איך לעשות את זה).
אבל את הצילום בבקשה תשים בפורום שלנו על “איך לעשות דברים”, ל אכאן.מרץ 15, 2016 בשעה 11:07 pm #8927yairbarakמשתתףאורי שלום
זה מתחיל להיות מתיש ואני נרשמתי לפורום וקיבלתי 3 חודשי נסיון אז למה להרשם שוב ולמה אני לא פתוח ל”איך עושים דברים”?
עשיתי בדיוק מה שאתה מסביר בשיעור 2 של קידום אתרים ואני יודע שרישום לגוגל וובמסטרס צריך לעשות בנפרד.
ניסיתי לעשות הכל ולחזור ולעשות זאת בדיוק כפי שאתה מסביר וניסיתי להבין גם את האפשרויות האחרות שמוסברות על ידי גוגל ושום דבר לא עוזר. אשמח לקבל עזרה טלפונית או הסבר מפורט ומדוייק על האופציות הנוספות לאישור גוגל וובמסטרס למשל האופציה דרך גוגל אנלטיקס שלא ממש הבנתי מה עלי לעשות או כל אופציה אחרת. תודה על הסבלנות אבל איני יכול להמשיך בקורס הקידום ללא אישור האתר בגוגל וובמסטרסמרץ 22, 2016 בשעה 1:13 am #8966mamonמנהל בפורוםסוגר כי כתבת לי שהסתדר
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.