- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, חודש 1 by mamon.
- מאתתגובות
- דצמבר 9, 2015 בשעה 1:06 pm #8120אלמוניאורח
בוקר טוב אורי,
אני מאד מוטרדת ממילות החיפוש שנבחרו עבור האתר שלי וחייבת את עזרתך בנושא כדי לוודא שאכן הבנתי נכון את השעורים.
הכותרת הראשית שנבחרה עבור האתר שלי : “סטודיו לעיצוב פנים במרכז” על פניו נראה שאם אשנה את זה ל “סטודיו לעיצוב פנים” , עדיף ?
כנ”ל לגבי הכותרת : עיצוב פנים בתים” לעומת “עיצוב בתים” …
האם הבנתי נכון את השיעור וניתוח בגוגל אדוורדס ?
דצמבר 10, 2015 בשעה 12:40 am #8139mamonמנהל בפורוםאני צריך שתפרטי טיפה יותר,
תסבירי למה את אומרת שהאפרויות שציינת עדיפות על האפשרויות האחרות, כדי שאבין האם זה נכון.דצמבר 10, 2015 בשעה 3:17 pm #8153אלמוניאורחאשמח אם תבדוק את המילים האלה בגוגל אדווארדס כי אני לא יודעת לצרף קובץ
דצמבר 11, 2015 בשעה 1:20 am #8160mamonמנהל בפורוםדווקא עיצוב פנים בתים נראה לי כרגע עדיף מעיתוב פנים, כי יש הרבה פחות תחרות.
סטודיו לעיצוב פנים אכן עדיף מסטודיו לעיצוב פנים במרכז, כי את השני פשוט לא מחפשים.
אבל יש עוד הרבה מילים,
הנה התוצאות הראשונות שלי כשעשיתי עם האקסל , שחלקם נראים לי מצוינים לתחום שלך –פורום עיצוב פנים
בתים מעוצבים
בתים יפים
עיצוב
תמונות בתים
בנין ודיור
סטודיו 6b
עיצוב סלון
עיצוב בית
משחקי עיצוב בתים
עיצוב חדרים
שנקר לימודי חוץ
עיצוב חדר שינה
מגזין עיצוב
דירות מעוצבות
עיצוב חדר
עיצוב פנים בתים
עיצוב בתים פרטיים
עיצוב פנים חנויות
עיצוב דירות
עיצוב פנים תפוז
הום סטיילינג
פורום עיצוב פנים תפוז
תפוז עיצוב פנים
תוכנה לעיצוב פנים
עיצוב דירות קטנות
תוכנת עיצוב פנים
טיפים לעיצוב הביתדצמבר 11, 2015 בשעה 9:57 am #8168אלמוניאורחתודה.
ראיתי את כל אלה אבל אף אחד מהם לא רלוונטי ככותרת של האתר.
אני אשתמש בהם פנימה בדפים אחרים, בתמונות ובמאמרים.דצמבר 11, 2015 בשעה 9:59 am #8169אלמוניאורחולגבי עיצוב פנים בתים ההשוואה היתה לעומת עיצוב בתים ולא עיצוב פנים
דצמבר 14, 2015 בשעה 12:54 am #8178mamonמנהל בפורוםאת לא חייבת להשתמש בהם ככותרת לאתר,
אבל תצרי עמודי תוכן ושהם יהיו הכותרת של אותו עמוד, ושם יהיה מאמר קצר באותו נושא, ובמאמר שימי קישורים לעמוד הראשי עם מילות מפתח.
נסי לחלק את המאמרים לקטגוריות שונות, ואז ליצור מבנה היררכי, כמו שהסבנרו בשיעור על המבנה היררכי של האתר. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.