- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 5 חודשים by אלמוני.
- מאתתגובות
- מאי 17, 2015 בשעה 11:33 am #7179אלמוניאורח
אורי שלום
קודם כל – יישר כח גדול על המיזם שממש מאיר באור חדש בשביל הדיוטות כמונו את כל התחום. נעשה בטו בטעם ונגיש:)
לנו יש אתר עסקי פעיל כעת – ערוגות טיפוח אורגני ומאוד מקודם יחסית וותיק דרך מערכת לייבסיטי עתיקה
אנחנו מעוניינם להקים אתר חדש שוורדפרס, גם כי המגבלות העיצוב הקיימות בלייבסיטי לא מתאימות לנו יותר, וגם יש מגבלות במערכת הקיימת בגינם אנו רוצים לעבור לוורדפרס.
לפני כחודש חידשנו את המנוי שלנו ב – GODADDY. יש לנו 2 דומיינים, אחד לאתר בעברית ואחד לאתר באנגלית
אין לי בעיה לבטל את האחסון ולעבור למה שאתה המלצת – אבל אך אני עושה זאת בלי שתפקוד האתר הקיים יפגע?אשמח אם תוכל לעזור לי בזאת, ללוות אותי בתהליך.בתודה
איתי
מאי 17, 2015 בשעה 11:39 am #7180mamonמנהל בפורוםבגו-דדי יש לך דומיינים או גם אחסון?
בכל מקרה, בונים את האתר החדש על דומיין זמני (את הדומיין הזמני תוכל למצוא באימייל הראשון שקיבלת מחברת האחסון כשנרשמת, זה מן מספר ארוך עם מילה בסוף).
אם תרצה, נתקין לך את האתר על הדומיין הזמני בחינם.אחרי שתסיים לבנות את האתר החדש, אז תעביר את הדומיין מהאתר הנוכחי לאתר החדש, וכך אין רגע שבו האתר לא באוויר (נוכל גם את זה לעשות בשבילך, זה עניין של 2 דקות).
לגבי שמירה על הקידום –
שים לב שחשוב לשמור על הכתובות של העמודים באתר הישן. למשל שאם הכתובת באתר הישן שלך הוא
http://www.habosem.com/primume.html
את אתה רוצה ששגם באתר החדש העמוד עם התוכן ההוא יהיה עם אותה הכתובת.איך עושים את זה?
קודם כל, בכל עמוד שאתה פותח בוורדפרס, אתה יכול לבחור את הכתובת שלו, אז בעמוד הנ”ל פשוט תבחר ב – primume
אחר כך, יש תוסף שניתן להתקין שיוסיף לך בסוף כל העמודים את הסיומת .html
וכך הכתובות באתר החד שיהיו זהות לאלו שבישן.
זה נשמע קצת מסובך אבל זה לא. פשוט בכל עמוד שאתה מוסיף לאתר החדש, שים לב שהכתובת שלו זהה לכתובת באתר הישן.לחילופין,
יש תוסף שדרכו תוכל לעשות הפניות קובועת. כלומר לעשות הפניה מהכתובת האתר הישן אל הכתובת המקבילה באתר החדש. היתרון באפשרות זהו היא שבאתר החדש תוכל להשתמש במילות מפתח אולי טובות יותר או בעברית, מה שלא עשית באתר הישן, ובכל זאת לשמר את הכוח של העמודים שקידמת באתר הישן.יוני 2, 2015 בשעה 7:49 pm #7208אלמוניאורחיש איזה קוד שאמורים להטמיע באתר הישן/קישור – שבכל פעם שייגיעו לאותו דף – גוגל יזהה שויפנה לדף המקביל באתר החדש – אך קוראים לקוד הזה?
כמו כן – האם עדיף אחרי שבניתי את כל האתר בדומיין חלופי לחזור לדומיין שכבר כמה שנים הוא לי ומזוהה אתי – או שהקידום לא ישתנה גם אם אעבור לדומיין אחר (כל זמן שאני מבצע את ההפניות?)
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.