כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

גיבוי אתר

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    yossik
    משתתף

בלוהוסט עורך גיבוי יומי, שבועי וחודשי.
    יש אופצית שחזור ב cpanel אבל השחזור הוא של האתר כולו כולל תת-דומיין – הכול כיחידה אחת.
    האם אתה חושב שכדאי להוסיף תוסף גיבוי חכם יותר?
    באתר הראשי האינפורמציה תהייה די סטאטית ובתת דומיין (פורום) פעיל יותר אבל חשוב פחות.
    תודה

mamon
    מנהל בפורום

אני עשיתי לאתרים שלי את הגיבוי המשודרג, זה לא עולה הרבה (משהו כמו 13$ לשנה נראה לי).
    לפי מה שאתה מתאר לא נראה לי שאתה צריך, אלא אם כן מבחינתך זה ממש לא כסף, אז למה לא.

yossik
    משתתף

תודה אורי,
    אחשוב על זה.
    האם הוספת את השידרוג של בלוהוסט או איזה פלאג-אין.
    האם ניתן לקבל הנחה דרך האתר שלך בבלוהוסט?
    יוסי

yossik
    משתתף

אז נניח שאני רוכש פרו מבלוהוסט.
    אני מעוניין בדבר פשוט ואלמנטרי וזה אפשרות לשחזר תת-דומיין בלי להיכנס לקן הצרעות של מסד נתונים או קובץ פרטני.
    קבצים פרטניים שמורים אצלי במחשב ובמסד הנתונים אני לא נוגע אפילו במקל 10 מטר.
    ז״א, הגיבוי/שחזור החינמי נותן לי אפשרות לשחזר את כול האתרים שלי כמיקשה אחת
    האם בגרסת הפרו אני יכול לשחזר תת-דומיין אחד על כל מרכיבב בלי שישפיע על הדומיין הראשי או התת דומיןן האחר, ואם משחזרים את הראשי האם זה משפיע על שני התת-דומיינים האחרים

mamon
    מנהל בפורום

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה.
    אבל נראה לי שהתכוונת לזה:
    האם כשתירשם לשירות הגיבוי המשודרג,
    האם תוכל גם לשחזר לא רק קובץ ספציפי אלא גם אתר מסוים (שאינו האתר הראשי, למשל).
    אז התשובה היא כן – אתה יכול לבחור לשחזר תיקייה עם כל מה שבתוכה (כמו אתר שלם), וכן בסיס נתונים שלם, ולא רק טבלה ספציפית.

yossik
    משתתף

אז שזה לא 13-14$, זה 36$ לשנה.
    ממש מגוחך ומצחיק ועולה יותר (פי 5) מרכישת אתר במחיר מלא.
    האם אתה יכול להמליץ על תוסף אמין לגיבוי לגוגל-דרייב?
    אני מעוניין לגבות:
    דומיין ראשי ושני תת-דומיינים כל אחד בנפרד בלי תלות אחד בשני וללא בחירת קבצים או מסד נתונים.
    ז”א גיבוי הדומיין הראשי או המשניים בלי לפרט כלום רק ללחוץ על גיבוי “שם דומיין” או שחזור “תת דומיין”
    תודה

mamon
    מנהל בפורום

אני משתמש בהם -https://www.akeebabackup.com/products/akeeba-backup-wordpress.html
    זה מגבה ישירות לחשבון הdropbox שלי.

yossik
    משתתף

תודה אורי,
    אני חוזר אין ספור על השאלה – גיבוי ושחזור של תת-דומיין (בלי להכנס לפרטים של קבצים או מסד נתונים – לחיצה על כפתור אחד בלבד) ובלי השפעות לוואי על הדומיין הראשי או גיבוי/שחזור של הראשי בלי תופעות לוואי על התת-דומיינים.
    ז”א הפרדת ראשויות.
    בשביל לגבות/לשחזר את הכול אני לא צריך תוספים או גיבוי פרו של בלוהוסט כי זה מובנה ב cpanel.
    סליחה אם אני נשמע קצר רוח אבל אני מנסה להיות מאוד ממוקד בשאלות שלי.
    תודה,
    יוסי

mamon
    מנהל בפורום

בהנחה שהבנתי אותך, למיטב ידיעתי, כן – התוסף שציינתי מאפשר לשחזר כל אתר בנפרד (ראשי, תת דומיין, זה לא משנה), ללא תלות אחד בשני.
    אני משתמש בתוסף הזה כבר כמה שנים, אבל האמת היא שמעולם לא הזדקקתי לו, כי מבחינתי הוא רק שם ליתר ביטחון. תמיד כשהייתי צריך לשחזר משהו עשיתי את זה מהגיבוי שבאחסון.
    לגבי הגיבוי שבאחסון, מדי פעם יש להם מבצעים, תוכל לחכות למבצע כזה ואז זה יעלה משהו כמו 13$ (כמובן, לא יכול להבטיח או משהו, אבל אני די בטוח שמתישהו זה יהיה).

yossik
    משתתף

תודה אורי, אכן לפני יומיים ראיתי איזה פופ-אפ של בלוהוסט על מבצע.
    ואכן נכון, אנחנו קונים ביטוח למרות שב 99.999% לא ממשים.
    אני אבדוק את התוסף שהמלצת על דומיין נסיוני.
    שוב תודה.

mamon
    מנהל בפורום

אז מה המסקנה?

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו