- This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 4 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- יוני 7, 2018 בשעה 10:40 pm #11114ענבל אשואלמשתתף
קשה לי להבין עוד איך משתמשים בדומיינים בבלוהוסט. קנינו איחסון דרכך וקיבלנו דומיין itamarketer.com. עדיין לא הוקם עבורו אתר. כעת אנחנו רוצים דומיין חדש שעבורו נבנה אתר. קניתי היום דומיין חדש inbal-artstudio.com באותו איחסון, ואני רואה שהוא תחת הדומיין הקודם. וכשאני מנסה להיכנס אליו דרך בלוהוסט ולעצב אותו, הכתובת שמופיעה למעלה בשורת הכתובת של האתר, היא של הדומיין הראשון שרכשנו. איך נפטרים מזה?
יוני 8, 2018 בשעה 11:57 am #11115itamarמשתתףבינתיים הסתדרתי וכשאני נכנסת לדומיין שלי, לא מופיע הדומיין הראשי בכתובת. ובכל זאת, אשמח להסבר איך ניתן להפריד את הדומיינים.
יולי 2, 2018 בשעה 11:17 pm #11134mamonמנהל בפורוםהי.
כשאתה קונה דומיין חדש בבלוהוסט, או מפנה אל החשבון שלך דומיין שקנית במקום אחר, עדיין בעצם לא קרה כלום. כלומר בדומיין החדש עוד לא יופיע אתר.
כדי שיופיע בו משהו, אתה צריך לקבוע האם הדומיין הוא addon domain או parked domain.
מה ההבדל?
Parked domain זה דומיין שאתה בעצם מחבר אותו לדומיין הראשי שלך. אני מניח שזה מה שעשית, ולכן התוצאה היא שאתה רואה בדומיין החדש את הדומיין הראשי.
Addon domain זה דומיין שאתה מפנה אל תיקייה אחרת, ולא אל האתר הראשי. באותה תיקייה אחרת אתה בונה את האתר השני שלך.במקרה שלך אתה צריך addon domain , תפנה אותו לאיזשהי תיקייה, ובאותה תיקייה תתקין את הוורדפרס.
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.