- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 10 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ינואר 20, 2015 בשעה 2:35 am #6672yakovמשתתף
איך אני מוריד את הפרסומות או את הסיומת למטה באתר שהוא פועל על וורד פרס
ינואר 20, 2015 בשעה 3:06 am #6676mamonמנהל בפורום1. איזה פרסומות? (מה הדומיין שלך כדי שאראה במה מדובר)
2. את העובדה שזה אתר וורדפרס ניתן להוריד להוריד על ידי עריכת קוד התבנית. בדרך כלל זה יהיה פה:
כנס לאזור העיצוב בניהול האתר
תלחץ על עריכה (או ערוך),
ואתה תגיע לאוסף של קבצים.
חפש שם קובץ בשם footer.php
כנס אליו וחפש שם את הכיתוב שיש בתחתית האתר ותמחק משם רק את הכיתוב (תיזהר לא למחוק שום דבר בשורה מלבד עצם הכיתוב).
אני ממליץ ליצור גיבוי לאותו קובץ (פשוט שמור אותו במחשב שלך) לפני שתעשה את זה, ליתר ביטחון.זה מבחינה טכנית. אבל האמת היא שאני לא רואה סיבה לעשות את זה, העובדה שהאתר שלך בנוי על וורדפרס היא לא משהו שצריך להסתיר, אדרבה, זה מקור לגאווה…
ינואר 20, 2015 בשעה 4:06 pm #6692yakovמשתתףפרסומות גוגל האתר הוא http://www.yadoot.com הוא בבנייה כרגע אז המראה שלו בתחילתו בלבד
ינואר 25, 2015 בשעה 12:14 am #6721yakovמשתתףניסיתי בוורד ויוצא הפוך , אני עושה על האתר קצת ניסויים כרגע , וכן איך למנוע פרסומות של גוגל משם ?…תודה מראש
ינואר 25, 2015 בשעה 5:39 pm #6731mamonמנהל בפורוםאני לא רואה באתר שלך פרסומות של גוגל, תוכל לשלוח צילום מסך?
(תוכל להשתמש בתוכנה jing כדי לשים פה לינק של ציום מסך שלך).ינואר 25, 2015 בשעה 11:02 pm #6745yakovמשתתףיש לי צילום מסך אבל א”א דרך התוכנה הזאת כי היא קורסת לי במחשב בגלל בעיות תאימות איך אני יכול עוד להראות לך ? ואיך אני עושה גיבוי לקובץ CSS ? תודה רבה מראש
ינואר 26, 2015 בשעה 12:35 am #6748mamonמנהל בפורוםיש לך dropbox?
לגבי גיבוי – תגיע לקובץ דרך מנהל הקבצים של האחסון (file manager). אתה תמצא את זה תחת:
wp-content – themes – your theme name – style.css
(משהו כזה).
ואז פשוט תוריד את הקובץ למחשב שלך. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.