כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

העברת אתר

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

שלום
    זה האתר שלי: https://wordpress.com/stats/insights/equinetouchisrael.com
    האם אתם יכולים להעביר אותו?

תודה
    זהבה

mamon
    מנהל בפורום

אני לא מצליח לצפות באתר, כתוב שהוא מסומן כפרטי.

אלמוני
    אורח

היי אורי

העברתי את ההגדרה ל’מוסתר’ אני מניחה/מקווה שכעת תצליח לראות את האתר
    דרך אגב הדואר שלכם לא מגיע לתיבת הספאם שלי – הוא פשוט לא הגיע משום מה

mamon
    מנהל בפורום

האתר שלך בנוי בwordpress.com, שזה משהו אחר מהוורדפרס עליו אני מדבר.
    ניתן להעביר את האתר במידה מסוימת, אבל אני לא בטוח שאת הכל. כלומר ייהיו דברים שיתכן שתצטרכי לעשות מחדש, וכן יתכן שתצטרכי לבחור עיצוב חדש.
    אבל שווה לנסות. אם לא תהיי מרוצה, תמיד תוכלי לבטל את האחסו ןהחדש ולהישאר עם המנוי שלך בwordpress.com

אלמוני
    אורח

אורי שלום,
    למיטב ידיעתך האם אני יכולה לבטל את קניית האחסון מ wordpress.com ולהתחיל הכל מהתחלה? כפי שציינת האתר שלי ריק כמעט לחלוטין ואין לי בעיה לעשות את זה שוב, הבעיה שלי היא איך טכנית בונים/מעצבים אתר ואם אעשה את הדברים דרככם ואז אוכל ללמוד בעזרת הקורס שלכם, דייני!
    מה שלא ברור לי עוד, השידרוג שעשיתי נתן לי את הסיומת com. לשם הדומיין שלי, אם אני מבטלת את התוכנית (בהנחה שניתן) האם אוכל לצרף/לשדרג לאותו שם דומיין בסיומת com.?

mamon
    מנהל בפורום

את התשלום מוורדפרס.קום אני לא בטוח שאפשר לקבל בחזרה אם עברו 48 שעות מאז התשלום (כך הבנתי מחיפוש בפורומים שלהם כאן).
    אבל הדומיין הוא שלך לגמרי וכמובן שתוכלי להשתמש בו גם בבלוהוסט או בכל חברת אחסו ןאחרת.

אלמוני
    אורח

הבנתי, אז כנראה שאני אשאר כרגע עם מה שיש, תודה על הסבלנות 🙂

mamon
    מנהל בפורום

כמה שילמת להם?

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו