כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

הרשמה לקאשטיוב דרך אתר ממון

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

שלום,
    שלחתי מייל לuri@mamon.biz לוודא שאני נרשם דרככם לקורס. אשמח לקבל אישור שאכן אני רשום דרככם. אשמח לתשובה מהירה לכתובת chhayman@gmail.com או לטלפון ששלחתי במייל.

תודה רבה, חיים

mamon
    מנהל בפורום

פונה אליך בפרטי.
    בהצלחה בקאשטיוב!

אלמוני
    אורח

אני רוצה לשתף קצת על הקורס , אני אמנם נמצאת כבר חצי שנה ומעלה בקורס , הקורס הוא פשוט ולא מסובך ואסי מסביר בצורה מאוד ברורה את הקורס, אבל יש בעיה: הבעיה היא עד שמגיעים לתוצאות ולכסף עובר הרבה מים בנהר , אני ידעתי לפני שנכנסתי לקורס שזה לא לחיצת כפתור וברור שידעתי שזה לא מהר אבל איך שתיארו בוובינר שעושים כסף ממש כמה ימים או שבועות ספורים זה שקר! ממש לא ואני נורא התאכזבתי כי בסופו של דבר חשוב להגיע לתוצאות ולא להימרח עם זה ועד שהסרטון מגיע לדף ראשון לוקח זמן רב מאוד עד ייאוש וגם שפעלתי לפי הקורס הסרטון בכלל לא מגיע גם אחרי חודשים ויותר ועשיתי קישורים אבל לא נותן כלום ועוד מה שהכי מאכזב שלא מתעניינים בכלל מה קורה איתנו כאילו אני מספר אצלם , לא שאלים איך מתקדם לא מתעניינים באף אחד וזה מאכזב העיקר קיבלו את הכסף ועשו את שלהם. אני את הכסף חזרה לא אקבל לצערי אבל נורא מאכזב אותי לגלות את זה הרבה אנשים בקורס אמרו לי גם ופוחדים לדבר אני לא מפחדת ובאמת מאכזב מאוד !!! אפילו את התוכנה הזאת שיש לא אמרו לנו אסי כן משתמש בתוכנה זו אני בטוחה אבל הוא לא אומר לנו שיש כזאת תוכנה שיכולה לחסוך לנו גם זמן ועבודה אז מאכזב וזה מראה שאכפת לו רק מעצמו ולא מהתלמידים נורא מאכזב !!!!!!!!! תודה על ה”תמיכה” .

אלמוני
    אורח

אני גם תלמידת קאשטיוב מאוד מאוכזבת כל כך הרבה הבטחות וכשמגיע רגע האמת אף אחד לא ממש התייחס . פניתי לסיוע אך דרשו כסף בעד שיחה עם אחד המנטורים. אני בקורס קרוב לשנה עבדתי מאוד קשה בקיצר אין באמת מישהו שאפשר להיעזר בו. חבל מאוד אסי.
    כיום הם מציעים 3 מסלולים שונים וכשביקשתי תמיכה כמו במסלולים המוצעים אמרו לי שאני לא שייכת למסלולים אלו למרות ששילמתי סכום מלא ולא מבוטל על הקורס. ושאיני יכולה לקבל תמיכה כמו שאר המסלולים. קאשטיוב מאכזב !!!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו