- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 10 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ינואר 25, 2016 בשעה 2:56 pm #8577oferak1@walla.comמשתתף
אורי שלום וברכה.
יש לי שתי שאלות:
1. אם יש לי אתר מותאם לנייד שנבנה ע”י חברה, האם גם אז אני צריכה להכניס תבנית רספונסיבית לאתר המקורי כמו שלימדת בשיעור האחרון? מה שאני רואה כרגע זה שמהנייד אפשר להיכנס רק לאתר המותאם, ואי אפשר להגיע לאתר הרגיל שהוא הרבה יותר עשיר בתכנים.
2. איך יכול להיות שהאתר קודם לעמוד 2 בגוגל תוך חודשיים ופתאום יש נסיגה לאמצע עמוד 3. מה אפשר לעשות עוד כדי לקדם?ינואר 27, 2016 בשעה 10:52 pm #8631mamonמנהל בפורום1. אני כן מציע שיהיה אפשר להגיע לאתר האמיתי גם מהנייד, אבל שיהיה מותאם.
אבל אם זה הרבה עבודה, וכבר שילמת על אתר לנייד אז את יכולה פשוט להוסיף מהאתר של הנייד קישור לאתר הרגיל ולדאוג שהקישור לא יקפיץ אותם חזרה לאתר המותאם המצומצם. אני מניח שהחבר השבנתה לך תוכל לסדר את זה.2. זה תמיד כך. כמו בכל גרף של התקדמות בכל תחום הולכים קדימה ואז קצת אחורה ושוב קדימה. לא יודע למה זה כך אבל זה טבעי.
ינואר 28, 2016 בשעה 3:58 pm #8661oferak1@walla.comמשתתף,תודה רבה אורי על תשובתך.
אם אתקין בכל זאת את התוסף הזה באתר הרגיל זה יכול להזיק ? לפי מה שלימדת בשיעור זה ממש לא נראה הרבה עבודה…
mobile theme switcherינואר 28, 2016 בשעה 10:51 pm #8663mamonמנהל בפורוםלהזיק – לא.
אבל אם מי שבנה לך את זה עשה שם משהו בקוד שכשנשכנסים מסלולרי זה יופנה לאתר אחר, אז זה לא יעזור כי זה עדיין יופנה לאתר אחר.
אז צריך לבדוק עם מי שעשה לך את זה. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.