- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 10 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ינואר 4, 2018 בשעה 12:04 am #10740אלמוניאורח
אורי שלום רב!
יש לי אתר באינטרנט שנעשה ע”י גורם חיצוני ואני מעוניין לעצב אתר חדש.
הוא מאוחסן דרך איטרספייס ואני מעוניין להתנתק מהם.
מה עלי לעשות?ינואר 4, 2018 בשעה 12:10 am #10741mamonמנהל בפורוםהי,
התהליך הוא כזה:
1. תחילה אתה נרשם לחברת אחסון חדשה (בהנחה שכפי שאמרת, אינך מרוצה מהחברה הנוכחית שלך),
2. מחברת האחסון אתה מקבל דומיין זמני (סוג של שילוב של אותיות ומספרים). את האתר החדש אתה בונה בעזרת קורס הוורדפרס שלנו על הדומיין הזמני. בזמן הזה האתר הנוכחי שלך עדיין קיים.
3. כשהאתר החדש מוכן, אז אתה מעביר את הדומיין (הכתובת) של האתר שלך מהאחסון הישן את האחסון החדש. אנחנו יכולים לבצע את העברת הדומיין עבורך בחינם.
זהו.הערה חשובה: אם האתר הנוכחי שלך כבר צבר וותק מסוים ותוצאות בגוגל, כשבונים אתר חדש ישנו חשש שהאתר ייפגע בתוצאות שלו בגוגל. לכן חשוב לעשות אחד משני הדברים הבאים:
1. או – לדאוג שכתובות העמודים באתר החדש יהיו זהים לגמרי לכתובות העמודים באתר הישן.
2. או – לעשות הפניות 301 (כלומר הפניות קבועות) מכתובות הדפים באתר הישן את הכתובות המקבילים להם באתר החדש. ישנו תוסף וורדפרס שעושה את זה והוא בנוי בצורה מאוד פשוטה: אתה פשוט מכניס את כתובת העמוד הישן ואחר כך את כתובת העמוד החדש המקביל לו, וכך שוב ושוב לגבי כל העמודים (או לפחות לגבי העמודים שכבר התקדמו בגוגל).אם יש שאלות אנחנו כאן.
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.