- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 9 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- פברואר 1, 2015 בשעה 9:16 pm #6838אלמוניאורח
אז עד עכשיו אני עובד על שרת מקומי ׁ(WAMP) ואני רוצה לרכוש דומיין ואיחסון, אז קודם כל איפה הכי כדאי והאם שרת האחסון משפיע על הקידום בגוגל? ולאחר מכן איך אני מבצע באופן מעשי את המעבר? תודה, אלעד.
פברואר 2, 2015 בשעה 4:58 pm #6860mamonמנהל בפורוםאני אישית מאוד אוהב את חברות האחסון בחו”ל (התמיכה שלהם טובה יותר מהחברות בארץ והמחירים זולים יותר).
תוכל להשוות בין חברות אחסון כאן.
שם גם תוכל להכניס את האימייל שלך ולקבל סדרת סרטונים על מחירת חברת אחסון.לגבי המעבר,
אתה נכנס למנהל הקבצים בשרת, ומעלה לשם את הקבצים,
אחר כך נכנס למנהל בסיסי הנתונים, יוצר בסיס נתונים, ואז מייבא לשם את בסיסי הנתונים מהמחשב שלך.פברואר 2, 2015 בשעה 8:38 pm #6867אלמוניאורחתודה על המענה אבל אני לא מבין איך מבחינה פרקטית אני עושה את זה? זאת אומרת מאיזו תיקייה בדיוק אני מעלה את הקבצים? ובאופן כללי יש איזה מאמר או סירטון שמדריך איך לעשות את זה בדיוק? תודה,אלעד.
פברואר 3, 2015 בשעה 12:18 am #6870mamonמנהל בפורוםלנו אין על זה סרטון,
אבל יש ביוטיוב הרבה,
הנה אחד למשל – https://www.youtube.com/watch?v=m1udgYyfMog
(שים לב ששם עושים את העברת האתר בצורה יותר אוטומטית (ואני מניח שיהיה לך קל יותר כך) ולא בצורה הידנית שתיארתי לך).פברואר 3, 2015 בשעה 9:39 pm #6877אלמוניאורחשוב תודה, לגבי ג’ומלה זה באותו עיקרון?
פברואר 4, 2015 בשעה 11:33 pm #6880mamonמנהל בפורוםבג’ומלה יש רכיב נפלא שנקרא akeeba שמאפשר לך לעשות את זה בצורה מאוד פשוטה.
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.