- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 2 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ספטמבר 16, 2016 בשעה 11:53 am #9566אלמוניאורח
היי אורי
לפני שאני קונה
אני רוצה לדעת אם המיבצע עדיין בתוקף ולא נגמרו ה 60 ערכות.זה אחלה מיבצע
ספטמבר 16, 2016 בשעה 2:29 pm #9567אלמוניאורחכנ”ל לשעה זו.
דבר נוסף:
רציתי לדעת מזה אומר ללא הגבלת אתרים? האם הכוונה אתרים שונים עם דומיינים שונים? ואם אין לי דומיין כרגע אני אוכל לקנות ולכתוב דומיין בהמשך? והאם תשלח עדכון כאשר כבר יחולקו 60 קורסים?
תודה רבה .
משהספטמבר 16, 2016 בשעה 3:00 pm #9568mamonמנהל בפורוםהמבצע עדיין בתוקף.
ללא הגבלת אתרים – שתוכל להתקין שם למשל 10 אתרים נפרדים לגמרי (כל אחד עם דומיין משלו). כמובן שאת הדומיינים תצטרך לקנות (דומיינים עולים בערך 13$ לשנה), חוץ מאחד שאתה מקבל במתנה מהאחסו ןלשנה הראשונה.תוכל להירשם, ולקבל דומיין במתנה,
או לחילופין, תוכל לבנות כרגע בלי לבחור דומיין, ולבחור דומיין רק בהמשך.
איך עושים את זה?
1. כשאתה נרשם לבלוהוסט, סמן את האפשרות לפיה כבר יש לך דומיין, ושם סתם תמציא דומיין כלשהו שאתה יודע שלא באמת קיים.
2. את האתר עצמו לא תבנה על הדומיין המומצא (כי הרי הוא לא באמת קיים), אלא על דומיין זמני שתקבל מהאחסון.
3. כשתהיה מוכן, תקבל בחינם דומיין אמיתי, ותעביר את האתר אליו.
(זה משהו שנאחנו יכולים לעשות בשבילך בחינם, עניין של כמה דקות).ספטמבר 18, 2016 בשעה 1:40 pm #9575אלמוניאורחאני צריכה יותר פרטים על המבצע כי אני פחות מבינה בזה, אני רוצה להקים אתר תדמיתי לא גדול, השאלה איזה מסלול מתאים לי כי קשה לי להעריך כמה זה 50 GB, האם אפשר לעבור ממסלול למסלול במידה ואני ארצה להגדיל את האתר, האם יש תמיכה בעיברית? כתוב שהם בונים את האתר בחינם,האם הבנתי נכון? הם בונים לי את האתר? לא ברור לי גם מזה barked domaind. Sab domain. סליחה על שאלות שאולי טיפשיות אבל אין לי ידע בתחום. אשמח גם לדעת אם המבצע בתוקף ולא נגמרו הערכות. תודה מראש
ספטמבר 18, 2016 בשעה 2:41 pm #9576mamonמנהל בפורוםהמסלול הקטן בהחלט יספיק לך.
אפשר לעבור ממסלול למסלול (רק תצטרכי את זה אם בעתיד תרצי לבנות אתרים נוספים).
אנחנו מתקינים לך את האתר בחינם, אבל אחר כך את המשך הבנייה שלו (תכנים, עיצוב) את עושה לבד בעזרת הקורס (החינמי) שלנו.
תתעלמי מזה (sub domain וכו’).
המבצע בתוקף.ספטמבר 18, 2016 בשעה 8:15 pm #9580אלמוניאורחיש לי שאלה במייל ציינת שכדאי לנצל מבצע שיש ביום חמישי-שישי, לא ברור לי יש מחיר מבצע נוסף על המחיר שקיים?
ספטמבר 18, 2016 בשעה 11:11 pm #9583mamonמנהל בפורוםכן, היה, אבל המבצע נגמר. אבל זה לא כזה אסון, גם ככה המחיר אצלם דרכנו זול מאוד, פשוט היית חוסך עוד קצת (למשל על החבילה הכי זולה אז בדרך כלל דרכנו זה 2.95 לחודש ובמבצע זה היה 2.45$ לחודש).
אבל המבצע שלנו עדיין בתוקף – הקורס לקידום אתרים בחינם למי שיחזיר באחסון ל3 חודשים לפחות. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.