- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 4 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- יולי 2, 2018 בשעה 3:11 pm #11130אלמוניאורח
היי אורי אני מעוניין לרכוש אחסון דרכך בבלוהוסט האם התקנת האתר כוללת הפניה של האתר הקודם שלי לאתר החדש בוורדפרס.
יש לי אתר בוויקס כבר 5 שנים וחשוב לי לא לאבד את הקידום שנעשה לו עד היום בגוגליולי 2, 2018 בשעה 3:19 pm #11131mamonמנהל בפורוםהי,
כדי להעביר אתר מוויקס לוורדפרס מבלי לפגוע בקידום שלו, חשוב לעשות הפניות של כתובות העמודים באתר הישן שלך (וויקס) לאתר החדש (וורדפרס).
איך עושים את זה?
1. תיצור טבלה עם 3 עמודות: שם הדף, כתובת ישנה, כתובת חדשה.
2. כנס לאתר הוויקס שלך, תעבור בכל העמודים באתר (או לפחות בעמודים המקודמים, אם יש יותר מדי עמודים), ותעתיק לטבלה את שם הדף ואת כתובת הדף.
3. אחר כך באתר הוורדפרס שלך, תיצור את העמודים החדשים (נסה לתת להם שמות דומים לשמות שהיו בוויקס), וכל פעם שאתה יוצר עמוד – תרשום את הכתובת שלו בטבלה הנ”ל במקום המתאים.
4. עכשיו תתקין תוסף של הפניות 301, למשל https://wordpress.org/plugins/redirection/, ושם פשוט תכניס אחד אחרי השני את הכתובת הישנה ואת הכתובת החדשה המקבילה.
זה נשמע מורכב, אבל זה די פשוט.(זה לא משהו שאנחנו עושים כחלק מההתקנה החינמית של הוורדפרס. אם תרצה נוכל לתת הצעת מחיר, אבל אני ממליץ לנסות קודם לבד).
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.