כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

מערכת דיוור הכרחית כשיש ויקס?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

לגבי הבאת אנשים באופן חוזר לאתר:
    למה נדרש לי רב מסר?
    כדי לכתוב NEWS LETTERS אני משתמשת בכלי ה- SHOUTOUT שלי ויקס. מאפשר לי שליחה של עד 5000 כתובות בחודש.
    אין לי צורך יותר מדיוור אחד על סיורים חדשים.
    באתר שלי יש טופס תחת צור קשר בו ניתן למלא EMAIL ולשאול שאלות אז לא ברור לי למה נדרש לי דף נחיתה..

גם הנושא של טיפ/משהו חינמי/סרטון/הבטחה לכל מי שירשם בטופס לא ברור לי.
    מה לתת אם העסק שלי הוא סיורים בעקבות ספרים? ראה
    http://www.milimmetaylot.co.il/
    אודה על עזרתך.

mamon
    מנהל בפורום

אם יש לך אפשרות מהוויקס אז זה גם טוב.
    צור קשר זה טוב, אבל מעט אנשים ישתמשו בו. אם את מציעה איזה סדרת טיפים (למשל שמיש שנרשם מקבל קובץ עם הדרכה על טיול באזור יפו, סתם דוגמא) זה מעודד אנשים להכניס את המייל שלהם, וכך תצברי יותר מיילים ויותר אנשים יקראו על הטיולים החדשים שאת שולחת.
    דבר נוסף שיש ברב מסר (ואולי גם בshoutout, אני לא מכיר), זה אפשרות לסדרה אוטומטית של מיילים. כלומר שכשמישהו ירשם לקבל את אותו קובץ טיולים שהזכרתי מקודם, הוא גם יוכל לקבל באופן אוטומטי אחת לשבוע עוד איזה טיפ על טיולים.
    ככל שאת שומרת עם התפוצה שלך על קשר, הם יזכרו אותך כשירצו לארגן טיול, וגם יחזרו יותר לאתר שלך, מה שטוב גם לגוגל.
    הדבר השני פחות קריטי כרגע אם זה מלחיץ אותך, אבל הדבר הראשון (לתת להם מתנה בתמורה להשארת פרטים) זה לדעתי מאוד חשוב, ואני מניח שאת יכולה ליישם את זה בוויקס בלי לשלם על שירות נוסף כמו רב מסר.

באתר שלי היום יש “צור קשר” ששם ניתן למלא פרטים כולל EMAIL ולשאול שאלות.
    האם בשלב הראשון יש טעם שאוסיף גם אופציה להכנסת EMAIL ?

לא מצליחה לפצח את נושא הטיפ/מתנה במקרה שלי:
    1. ספר מתנה זה יקר מדי . אולי ברישום של 6 אנשים ומעלה לאפשר קבלת עותק? הם יקבלו את העותק בסיור עצמו.
    2. להראות טעימה מסיורים דורש ממני מעין הכנת סרט תדמית וזה יקר לי בשלב זה.
    3. ???

לגבי ה- SHOUT OUT יש לי אפשרות לשלוח עד 5000 מיילים בחודש ב- 3 פעמים.
    כרגע מפרסמת פעם בחודש את הסיורים לחודש הבא ויש לי רשימת תפוצה של 2200 שצברתי עם הזמן.
    לא מבינה למה לשלוח יותר מפעם בחודש? בתדירות גבוהה יותר זה נראה לי מציק וגם מה אני כבר אחדש להם.
    אם יש לי הגיגים אני כותבת אותם בFACEBOOK.

mamon
    מנהל בפורום

התכוונתי ספר דיגיטלי (קובץ עם הסבר לטיול עצמאי שהם מורידים למחשב ומדפיסים, משהו פשוט עם הלוגו שלך).
    אין חובה לשלוח יותר מפעם בחודש אם לא מתאים לך,
    אבל כן הייתי מוסיף את עניין המתנה. זה יגביר באופן משמעותי את גדילת רשימת התפוצה שלך.

(אגב, סתם כדוגמא, אני ברשימת התפוצה של קבוצה שנקראת “עמיתים לטיולים”. כמעט כל שבוע הם שולחים מייל עם מסלולים חדשים, קבוצות שמתארגנות. זה מכניס אותם לתודעה שלי, אם יום אחד יהיה בא לי לטייל במקום שהוא לא נדוש, אני מיד אדע לחפש את המיילים שלהם. זאת בדיוק המטרה של מיילים כאלה).

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו