- This topic has 10 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 9 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ינואר 30, 2015 בשעה 4:19 am #6816אלמוניאורח
שתלתי בתפריט הצד של האתר contact form 7 ואני רוצה לשנות את גודל השדות שלו. אני רואה ומצליחה לעשות את זה בפיירבאג, אבל לא מוצאת את זה בגיליון הסגנון של האתר עצמו (מקווה שאני מובנת..). מה אני מפספסת?
ינואר 30, 2015 בשעה 11:12 am #6817mamonמנהל בפורוםמה כתובת האתר?
ינואר 31, 2015 בשעה 9:20 pm #6820אלמוניאורחכמו כן אני לא מוצאת (גם לא בפיירבאג) איפה אני יכולה לשנות את גודל הפונט של הכיתוב של שמות העמודים (שורת התפריטים שבה כתוב “דף הבית”, “ריסוס מזיקים”, “הדברה ירוקה” וכו’ וגם של הדפים שתחתיהם)
פברואר 1, 2015 בשעה 12:02 am #6824mamonמנהל בפורוםלגבי טופס יצירת קשר בעמודה צדדית של האתר, אני מציע להתקין ווידג’ט כזה – https://wordpress.org/plugins/widget-contact-form-7/
זה יראה יותר טוב, ואז סביר שלא תצטרכי לשנות את הcss.לגבי התפריט,
כנסי לעריכת הקובץ הזה:
http://www.royhamadbir.co.il/wp-content/themes/greener-side/style.css
תמצאי את הקטע הבא-
#greendrop a {
color: #000;
display: block;
line-height: 20px;
padding: 0 10px;
}
ותוסיפי שם שורה עם גודל הפונט,
למשל שיראה כך –
#greendrop a {
color: #000;
display: block;
font-size: 20px;
line-height: 20px;
padding: 0 10px;
}פברואר 1, 2015 בשעה 12:04 pm #6828אלמוניאורחתודה רבה על התשובה המהירה
עם גודל הפונט הסתדרתי
אך עדיין”wpcf7-form-control-wrapפברואר 1, 2015 בשעה 12:04 pm #6829אלמוניאורחתודה רבה על התשובה המהירה
עם גודל הפונט הסתדרתי
אך עדיין”wpcf7-form-control-wrap 😉פברואר 1, 2015 בשעה 12:07 pm #6830אלמוניאורחתודה רבה על התשובה המהירה
עם גודל הפונט הסתדרתי
אך עדייןפברואר 1, 2015 בשעה 12:15 pm #6831אלמוניאורחאך עדיין, גודל השדות נשאר זהה דם כשהורדתי את הווידג’ט החדש
את הקטע אני לא מוצאת ב-CSS (כי בפיירבאג זה נמצא ואני מצליחה לשנות את הגודל מ-40ie ל-20 וזה עובד)
(ניסיתי לצרף את הקובץ לדוגמא אבל לא הצלחתי….)פברואר 1, 2015 בשעה 11:50 pm #6841אלמוניאורחכמו כן, אני לא מצליחה להעלים את התאריך שמופיע מעל הפרפר (בצד שמאל למעלה). דוב, אני מצליחה לעשות זאת בפיירבאג אבל לא מוצאת את זה ב-CSS
וגם יש הבדלים בין איך שהאתר נפתח אצלי במחשב לבין איך שהוא נפתח במחשבים אחרים ובסלולאריים (זה תלוי גודל המסך?)
– הייתי רוצה שלא יהיה רווח שחור בין הדף הלבן של האתר לדשא התחתון (ככה זה מופיע אצלי במחשב). איך עושים את זה?
– ובכלל באייפון ובטבלט הדשא התחתון בכלל לא מופיע. איך אפשר להחזיר אותו?פברואר 2, 2015 בשעה 2:46 am #6847mamonמנהל בפורוםשינוי גודל השדות בטופס יצירת קשר (Contact form 7)
לא אמרתי את זה בסרטונים,
אבל מי שיודע קצת קוד, יכול לקבל שליטה מלאה על איך שהטופס יראה.
בשביל לעשות את זה, נכנסים לתוסף של יצירת הקשר, ואז לוחצים על הטופס הספציפי.
שם תגללי למטה ותראי שיש את הקוד של הטופס –
שם (חובה)
[text* your-name]דואר אלקטרוני (חובה)
[email* your-email]נושא
[text your-subject]תוכן ההודעה
[textarea your-message][submit "שלח"]
את הקוד הזה אפשר לשנות.
כך למשל במקרה שלך,
אפשר בכל שדה להוסיף הגבלה של הגודל. ואז זה יראה משהו כזהשם (חובה)
[text* your-name 5/20]דואר אלקטרוני (חובה)
[email* your-email 5/20]נושא
[text your-subject 5/20]תוכן ההודעה
[textarea your-message 10*10][submit "שלח"]
(אם אני רוצה להגביל לגודל של 5 תוים, ושהמקסימום שהם יכולים לכתוב בשדה יהיה 20 תוים,
ואת שדה ההודעה הגבלתי לרוחב של 10 תוים ולגובה של 10 שורות.
כמובן זה רק להדגמה, שני את זה למה שתרצי).בעמוד הבא תוכלי לראות (האנגלית) הדגמות נוספות לשימושים בקוד – http://contactform7.com/text-fields/
פברואר 2, 2015 בשעה 2:53 am #6848mamonמנהל בפורוםלגבי העלמת דברים מהאתר (כמו הפרפר, תאריך),
את מוצאת אותם בcss, ומוסיפה את השורה הבאה:
display:none;
למשל לגבי הפרפר והתאריך –
הקוד הבא –
.butter {
background-repeat: no-repeat;
float: left;
height: 102px;
margin-left: 4px;
overflow: visible;
padding-bottom: 40px;
padding-right: 0;