- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 12 חודשים by אלמוני.
- מאתתגובות
- נובמבר 28, 2016 בשעה 12:19 am #9789אלמוניאורח
אני רוצה לרכוש מחר אחסון VPS דרך קישור שלך
ולקבל שירות שלך כבונוס להעברת האתר לשרת שלהם
תן לי קישור שלך לרכישת אחסון VPS בסיסי של חברת בלוהוסט
וציין לי בבקשה איך אח”כ אני יוצרת איתך קשר
נובמבר 28, 2016 בשעה 2:31 pm #9794אלמוניאורחאודה לתשובה בענין בהקדם
כי אני רוצה היום בערב לרכוש אחסוןנובמבר 28, 2016 בשעה 2:36 pm #9795mamonמנהל בפורוםהי,
עניתי לך גם בתגובה שלך בבלוג שלנו:
אני מבין שאת רוצה vps בשביל סרטונים. אני מאוד ממליץץ לך לא לעשות את זה. את הסרטונים עדיף לשים ביוטיוב, ואם את רוצה שהם יהיו יותר מוגנים (כלומר שרק מי שמורשה יוכל לצפות) אז שימי בוימאו. תחסכי כך הרבה כסף.אם בכל זאת את רוצה vps, אז הקישור הוא אותו קישור – http://www.mamon.biz/hosting/ביקורות-אחסון-אתרים-בלוהוסטבלוהוסט.
נובמבר 28, 2016 בשעה 5:46 pm #9798אלמוניאורחהענין הוא שזה ייחסם לגולשים שלי שבאינטרנט אתרוג גם לי חסום יוטיוב
ואני צריכה שזה יאוחסן באתר שלי
ן-VPS בארץ יקר! ובבלוהוסט אני מתחילה עם 14$ לחודש שיחסית לארץ זה זול
איך יוצרים איתך קשר לאחר הרכישה לצורך העברה לשרת שלהם?נובמבר 28, 2016 בשעה 5:49 pm #9799אלמוניאורחנתת לי קישור לאתר שלך-
האם שם ללחוץ על נסה עכשיו – לעבור למסלול הרצוי שלי ולרכוש
איך זה מתנהל דרכך?
אני צריכה קישור שלך באתר של בולוהוסט
כדי שתראה שקניתי אצליהם דרכךנובמבר 28, 2016 בשעה 5:53 pm #9800mamonמנהל בפורוםהבנתי.
אם כך, הייתי נרשם לאחסון משותף, ואז משדרג לcloud שזה לדעתי יספיק בשביל שהסרטונים יזרמו חלק, ויעלה פחות.
בכל מקרה,
אחרי קניית האחסון https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflE2hT49_HztGq-EF_4V9iBNfVnoycy-HFf7Tv-Nb95scvpQ/viewformפשוט מלאי את הטופס הבא.נובמבר 28, 2016 בשעה 5:54 pm #9801mamonמנהל בפורוםכשאת לוחצת על קישור באתר שלי, הם יודעים שהגעת דרכי.
אחרי שתקני תכתבי לי שקנית.נובמבר 28, 2016 בשעה 5:59 pm #9802אלמוניאורחזה מענין מה שאתה אומר בענין האחסון
אני מתכננת הרבה סרטונים כשכל אחד שוקל בסביבות 20 מ”ב
ובעז”ה מעריכה הרבה גולשים באתר
מה התעבורה הקיימת באחסון ענן?
האם שייך לרכוש עכשיו במבצע את הבסיס?
ואז תשדרג לי אותו לענן? למה לא לרכוש מיד את הענן?
איך השדרוג יכול להסתדר מבחינת התשלום?תודה על המענה לכל השאלות כי אני רוצה לנצל את המבצע של היום אם שייך
וכמובן שיעלה לי מה שפחות
תודה רבה - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.