- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 8 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- מרץ 10, 2016 בשעה 3:34 pm #8883אלמוניאורח
ראיתי את הסרטון הראשון ואני רוצה לקנות דרכם את האחסון וכד’ אבל יצאתי קצת מבולבלת ולא ברור לי משהו האם כשאני יקים אתר יהיה לי אפשרות גם דרך האתר לעשות דפי נחיתה ?
כי מצד אחד רציתי לקנות את האחסון בהמלצה שהמלצת בלוהווס ומצד שני היה אופציה של חברה אחרת שמראש יש דפי נחיתה וכד’ . אז אני לא יודעת מה הכי טוב לקנות , ואיפה יהיה לי אופציה של דפי נחיתה שכרגע זה חשוב לי , ואיפה האתר יראה הכי יפה ואוכל להטמיע בו גם סרטוני יוטיוב בקיצור זקוקה להבנה בשלב הזה כי אני לא יודעת מה לרכוש
תודה מראש
רוחמימרץ 10, 2016 בשעה 3:56 pm #8885mamonמנהל בפורוםיש שתי חברות שיש להם את שתי האופציות (אחסון ומערכת דיוור ודפי נחיתה) כחלק מהשירות – gvo ומילוקן. הראשונה לדעתי לא טובה (מאוד לא נוחה, דפים לא יפים). השנייה טובה. כך שאם ברור לך שאת רוצה גם דיוור ודפי נחיתה לכי על זה.
עכשיו חשוב להדגיש – דפי הנחיתה שדיברתי עליהם אלו דפי נחיתה של מערכת שמיועדת לבניית דפי נחיתה.ץ לחילופין, אפשר לבנות בקלות דפי נחיתה בתוך וורדפרס. הבעיה היא שבכל מקרה בשביל דף נחיתה צריכים גם מערכת דיוור ולזה צריכים לשלם, ואז דפי הנחיתה כבר מגיעים עם מערכת הדיוור. כך שאת לא באמת תחסכי.
לכן לסיכום, אפשר בהחלט לנסות את מילוקן. חברה טובה (אני אוהב יותר את בלוהוסט, אבל בשביל אופציית דפי הנחיתה, שווה לנסות אותם). כמובן שגם אצלם ניתן לבנות גם אתר בוורדפרס, בלי קשר למערכת דפי הנחיתה.
בכל מקרה, אודה לך אם תרישמי לכל אחת מהאפשרויות דרך הקישורים כאן –
http://www.mamon.biz/hosting - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.