כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

שאלה על גוגל אנליטיקס

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אורית
    משתתף

אורי שלום, האתר שלי נבנה על ידי גורם חיצוני בוורדפרס, נעשה קישור באמצעות תוסף ויש נתונים שנשלחים לגוגל אנליטיקס מהאתר. אבל כשאני נכנסת במערכת וורדפרס להגדרות- google analytics, רשום שהתוסף enabled , אבל מתחת בחשבון אנליטיקס רשום :
    Fatal error: Uncaught exception ‘Google_AuthException’ with message ‘Error refreshing the OAuth2 token,
    (זה ארוך רשמתי רק שורה ראשונה…
    מה זה אומר?
    האם עדיף להוריד תוסף זה ולהתקין חדש?
    האם אפשר להתקין 2 תוספים של מעקב בוורדפרס כדי שיעקוב טוב יותר או שזה הורס?
    ושאלה אחרונה- איך אני יודעת שהנתונים לא עוקבים גם אחריי? (כשאני נכנסת לאתר)
    תודה!
    אורית

mamon
    מנהל בפורום

1. אם הוא שולח נתונים לאנאליטיקס אז אין מה לדאוג.
    אני מניח שהתוסף שיש לך מאפשר לך גם לראות את הנתונים בתוך הוורדפרס עצמו, ושם כנראה יש תקלה, אבל זה לא משנה מבחיננת קליטת הנתונים.
    2. אין טעם בשני תוספים. זה כמו לאכול עם יד אחת או שתי ידיים, בכל מקרה אותו האוכל מגיע לפה…
    3. גוגל הרב היותר חכם ממה שנדמה לך. (אמנם זה קצת עוקב גם אחרייך, אבל כל עוד את בתוך חשבון הג’ימייל שלך אז הוא יודע שאת מנהלת האתר. בכל מקרה את רק אדם אחד, זה לא מה שישפיע על הנתונים).

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו