- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 7 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- אפריל 12, 2015 בשעה 1:32 pm #7093אלמוניאורח
שלום אורי,
אני שוקלת להעביר את האתר שלי ל bluehost דרכך.
כמה שאלות ברשותך:1. הבנתי שאם נרשמים לאכסון דרכך מקבלים הנחה. זה רק
בזמנים מיוחדים או קבוע? כי כרגע רואה שהמחיר דרכך והמחיר ישירות
דרכם הוא אותו מחיר (3.49 דולר)2. ב”פרטים נוספים” כתבת שהנפח ללא הגבלה. זה אומר שכל הסיפור של
לבחור חבילת אכסון לפי נפח אכסון יורד ממני? יש לי נפח לפי כמה שאני צריכה ואין “חבילה”
לפי זה?3. כתבת גם שמספר אתרים בחשבון אחד בלתי מוגבל. הכוונה לדומיינים וסאב דומיינים?
אני יכולה כמה שאני רוצה בתוך אותה קניית אכסון אחת שאני רוכשת??4. אולי אתה יודע – אם אני מעבירה לאכסון שלהם אתר קיים, עדיין יש לי זכות לדומיין חינם?
5. בחוות דעת רואה שמישהו כתב :
העברתי את האתר מחברת אחסון אחרת.
תודות לאורי ההעברה היתה קלה ופשוטה והאתר היה באויר ללא תקלות.
תודה!יש לך טיפים?
יש קישור באתר שאני צריכה להגיע אליו, או שמבקשים רק בצור קשר?
איפה אני רואה כמה עולה ההעברה?
אתה יודע אם מקבלים דומיין זמני כשקונים אכסון? (אף פעם לא השתמשתי אבל
מבינה שיש משהו כזה, ואז אני יכולה להכניס אליו את התכנים לפני שאני
עושה בפועל את הפניית הדומיין, נכון?)אפריל 12, 2015 בשעה 1:40 pm #7094mamonמנהל בפורוםשלום נחמה,
1. ברגע שלחצת על הקישור אז גם אם את נכנסת אח”כ אליהם ישירות אז הם עדיין זוכרים (בדרך כלל) שהגעת דרנכו, לכן את עדיין רואה את המחיר שלנו. אם תיכנסי דרך דםדםן או מחשב אחר אז תראי מחיר יקר יותר.
2. הם קצת שינו את זה לצערי, והחבילה הזולה (3.49) היא כעת עם הגבלה של אתר אחד ולנפח של 100 ג’יגה. בהנחה שכרגע את צריכה רק אתר אחד אז זהו נפח עצום ואין סיבה לקחת את החבילה הגדולה יותר (החבילה הלא מוגבלת עולה דרכנו 5.95).
3 כמו שכתבתי בסעיך הקודם, בחבילה הראשונה זה מוגבל לדומיין אחד ו25 סאב דומיינים. בחבילה האמצעית זה לא מוגבל, וניתן לבנות כמה אתרים על כמה דומיינים וסאב דומיינים שתרצי. אגב, גם בחבילה הראשונה, אמנהם אפשר רק 25 סאב דומיינים, אך תוכלי ליצור כמה אתרים שתרצי תחת הדומיין הראשי שלך , כשכל אחד יהיה בתיקייה משלו. כלומר אם למשל האתר העיקרי הוא abc.com, אז תוכלי לעשות עוד אתר ב – abc.com/directory1, ועוד אתר ב abc.com/directory2 וכן הלאה עד אין סוף (עד מגבלה של 100 ג’יגה).
4. כן.
תוכלי לנצל את זה גם בהמשך.
5. כדי להירשם דרכנו, פשוט צריך ללחוץ על נקישור שלנו כשאת קונה, כדי שהם ידעו שהגעת דרכנו.
העברה דרכנו למי שקנה אחסון דרכנו עולה בדרך כלל מחיר סמלי של 50 ש”ח + מע”מ. אבל זה רק באתרי וורדפרס וג’ומלה, או אתרי html ללא בסיס נתונים, ואני צריך לראות את האתר לפני כן כדי לודא שאין בו איזה סיבוכים מיוחדים.
6. כן, מקבלים דומיין זמני (מספר ip). האמת היא שהוא לא זמני, את יכולה להשתמש בו לעולם, אבל זה מספר, ולכן לא יפה במיוחד…
אם יש עוד שאלות אל תהססי!אפריל 12, 2015 בשעה 9:44 pm #7098אלמוניאורחתודה אורי
(לגבי המחיר – ראיתי את אותו המחיר בכל הדפדפנים, עד שמחקתי פעמיים
את הקוקיס ואז ראיתי שיש הבדל. 3.49 לעומת 3.95.)אשמח שתעשה את ההעברה. האתר הוא וורדפרס, והוא קטן.
כמה הערות נוספות אשמח לשלוח במייל. לאיזו כתובת?תודה
אפריל 13, 2015 בשעה 1:12 am #7099mamonמנהל בפורוםפשוט תשיבי על המייל שכתבתי לך כשהפניתי אותך לפורום (או שתשיבי על כל מייל אחר שקיבלת מאיתנו).
אפריל 14, 2015 בשעה 4:17 pm #7104אלמוניאורחהי אורי,
אני בדיוק קונה אכסון ב bluehost, ורואה שהתשלום
(דרך פייפאל) הוא על מחיר מלא, ללא תשלומים ($125.64)זאת אומרת שישר יורד לי הסכום הזה?? לא משלמת כל חודש 3.49?
אפריל 14, 2015 בשעה 4:37 pm #7105אלמוניאורחהי אורי,
מה ההבדל בין
websites
לבין
included domainsתודה
אפריל 27, 2015 בשעה 12:17 pm #7121mamonמנהל בפורוםכן, הסכום יורד בבת אחת, רק שימי לב שזה ללא התחייבות, כלומר אם תשלמי למשל על תוכנית ה2 שנים, ואחרי שנה תתחרטי, אז תקבלי 2/3 ממה ששילמת (כלומר החלק שעוד לא ניצלת באחסון).
websites – זה כמה אתרים ניתן לבנות על חשבון האחסון (בתוכנית הכי זולה אפשר לבנות על דומיין אחד, בתוכנית האמצעית אפשר ללא הגלבה).
included domains זה כמה דומיינים בחינם את מקבלת מהם בחינם. בתשי התוכניות הראשונות מקבלים דומיין אחד בחינם. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.