- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים by mamon.
- מאתתגובות
- אוקטובר 16, 2016 בשעה 2:36 pm #9695mayaמשתתף
אורי שלום’ יש לי כמה שאלות על מערכת דיוור.
שאלה טכנית ואולי קצת טיפשית אך היא לא ברורה לי- בשלח מסר צוין חינם עד 250 מדוורים. מה זה אומר מדוור? כמות הלקוחות? כמו המיילים שאני שולחת? לא ברור לי
2. במידה וארצה בשלב כלשהו להחליף מערכת דיוור, איך אני מעבירה את הרשימה שיש לי למערכת החדשה, ואיך אני מתקינה את הדיוור החדש? (פשוט מוחקת מהאתר את הקוד של הישן ומדביקה את החדש?)
3. במידה ויש לי כמה אתרים בנושאים שונים, לכל אתר אני צריכה מערכת דיוור חדשה?
תודה
אני אשמח אם תענה לי גם להודעות נוספות שטרם נענו והם למטהאוקטובר 19, 2016 בשעה 1:18 am #9710mamonמנהל בפורום1. זה מספר האנשים שמופיעים לך ברשימת התפוצה.
2. לכל מערכת דיוור יש אפשרות לייצא את רשימת האנשים לקובץ אקסל ויש אפשרות לייבא רשימת תפוצה מקובץ אקסל, כך ניתן בקלות להעביר מחברת דיוור אחת לאחרת. הבעיה היא שאם כבר יש לך הרבה מיילים אוטומטיים אז גם אותם צריך להעביר, וזה לוקח זמן. אבל מבחינה טכנית אין בעיה לעבור.
3. ברוב החברות לא. ברב מסר למשל את יכולה ליצור באותו חשבון הרבה רשימות שונות, כל אחד יכולה להיות בנושא אחר לחלוטין ומחוברת לאתר אחר לחלוטין.אוקטובר 19, 2016 בשעה 2:26 pm #9714mayaמשתתףתודה, אז אם כתוב מחיר ל 1000 מדברים נגיד 89 ש”ח. זה אומר שעד 1000 מדוורים אני אשלם 89 שח. ברגע שיהיה לי מעל 1000 מדוואים אני אשלם 178?
נובמבר 1, 2016 בשעה 1:28 pm #9726mamonמנהל בפורוםעקרונית כזו, אבל ברב מסר התשלומים קצת מסובכים כי הם מחושבים גם לפי מספר האנשים וגם לפי כמות הדיוורים, אז אולי תשלמי קצת פחות מכך אם לא תדוורי הרבה.
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.