כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

שגיאת מערכת 404, לא ניתן לראות את האתר

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

אורי היי,
    כשאני מקלידה את כתובת האתר הוא מראה לי שגיאת מערכת 404 לא ניתן לראות מאמר. האתר כאלו חסום. לא ניתן לראות אף דף.
    ומערכת האדמינסטרטור עובדת כרגיל.
    מה עושים כדי לתקן זאת?

mamon
    מנהל בפורום

הי,
    מוזר. אנחנו לא ממש עובהדים בחול המועד, אז אוכל לבדוק את זה ביום ראשון,
    אבל אני מאוד ממליץ פשוט לפנות לתמיכה של האחסון (דרך הצ’ט), ז המהדברים שהם יכולים לפתור תוך דקות.

אורי היי שוב

פניתי אליהם ונאמר לי שהייתה תקלה בשרת לכן זה ניהיה ככה.
    אבל האתר השתבש לחלוטין. אשמח שתעזור לי ותדריך אותי איך למחוק את האתר לחלוטין ופשוט להקים חדש.
    תודה

mamon
    מנהל בפורום

מה כתובת האתר?

mamon
    מנהל בפורום

האתר מופיע, חבל להתחיל מההתחלה. פשוט ל אהגדרת עמוד מסוים כעמוד ראשי.
    שלח לי שם וסיסמה (למייל), ותאמר לי איזה עמוד אמור להיות העמוד הראשי של האתר, ואסדר לך את זה.

אגב, למה גו’מלה ולא וורדפרס?

שלחתי

אורי היי

אשמח להדרכה איך למחוק את אתר הג’ומלה כדי להתקין אתר וופרס חדש
    תודה

mamon
    מנהל בפורום

אם את רוצה שאני אתקין לך את האתר, פשוט תשלחי את הטופס ששלחתי לך. אנחנו מתקינים תוך כ24 שעות.

אם את רוצה לבד –
    כנסי לאחסון שלך, ושם ל file manager, ושם לתיקיית public html, ותמחקי את כל מה שמופיע שם.
    אחר כך הירשמי לקורס הוורדפרס שלנו (חינם), ותפעלי לפי הסרטון שתקבלי – http://www.mamon.biz/wordpress

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו