- This topic has 12 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 2 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- אוגוסט 24, 2016 בשעה 5:14 pm #9462yossikמשתתף
בזמן יצירת הדומיין הראשי הקלקתי על כל ברירות המחדל וזה כולל את הסיסמא לניהול וורדפרס.
על שני הסאב דומיינים האחרים קבעתי סיסמא חזקה אבל שקל לזכור אותה.
השאלה – היכן אני משנה את סיסמת וורדפרס אדמיןי?
תודהמצאתי, קבור עמוק בסט-אפ…
אוגוסט 24, 2016 בשעה 9:26 pm #9463mamonמנהל בפורוםאתה נכנס לפאנל הניהול,
נכנס ל”משתמשים”,
לוחץ על שם המשתמש שלך,
ושם תוכל לשנות את הסיסמה.אוגוסט 24, 2016 בשעה 9:37 pm #9464yossikמשתתףV
תודה עובד.אוגוסט 25, 2016 בשעה 9:52 am #9465yossikמשתתףשאלה ראשונה –
עבד לזמן מה ואחרי מספר שעות קבלתי הודעה:
Your session has expired. Please log in to continue where you left off.
זה קרה כשניכנסתי לעמוד העיצוב של תבנית.
מכניס את הסיסה והמערכת מסרבת לקבלה.
חזרתי דש-בורד הכול עובד והחלפתי שוב סיסמה שהתקבלה.
כמו כן בדש-בורד יכולתי לערוך כל מיני שינויים
נכנסתי לעיצוב ושוב התבקשתי להכניס סיסמה שלא התקבלה ונידחתה.
ברצוני להוסיף שכדי למנוע טעויות העתקתי את הסיסה מהדש-בורד והדבקתי.השאלה השניה –
איך אפשר למנוע טיים אאוט בתת דומיינים?
בדומיין הראשלי אני תמיד מחובר.
תודה
יוסי
** תןספת **
ניסיתי להכנס גם דרך דפדפן אדג’ לאחר שניקיתי את ההיסטוריה והקוקיז ולא עזר.
הערה –
זה התת דומיין באנגלית שמחקתי פעמיים והתקנתי פעמיים.
כשניכנסתי מ cpanel ראיתי שכול הגרסאות הישנות נשמרו כגיבוי, האם יש לזה השלכה שבאיזה מקום ואולי בתבניות נשמרה הסיסמא הישנה?
עדיין אין תכנים בתת דומיין en ולכן איל לי בעיה למחוק אותו, להכנס ל cpanel ולמחוק ידנית את ספריית en כדי שתיווצר בתולית מחדש.צילום מסך:
אוגוסט 29, 2016 בשעה 11:36 am #9476mamonמנהל בפורוםנכנסים למשתמשים,
מוצאים את שם המשתמש של הadmin, ומשנים את הסיסמהאוגוסט 29, 2016 בשעה 2:54 pm #9480yossikמשתתףתודה אורי,
לא ראיתי התייחסות לזה:
— ציטוט —
שאלה השניה –
איך אפשר למנוע טיים אאוט בתת דומיינים?
בדומיין הראשלי אני תמיד מחובר.
תודה
יוסי
** תןספת **
ניסיתי להכנס גם דרך דפדפן אדג’ לאחר שניקיתי את ההיסטוריה והקוקיז ולא עזר.
הערה –
זה התת דומיין באנגלית שמחקתי פעמיים והתקנתי פעמיים.
כשניכנסתי מ cpanel ראיתי שכול הגרסאות הישנות נשמרו כגיבוי, האם יש לזה השלכה שבאיזה מקום ואולי בתבניות נשמרה הסיסמא הישנה?
עדיין אין תכנים בתת דומיין en ולכן איל לי בעיה למחוק אותו, להכנס ל cpanel ולמחוק ידנית את ספריית en כדי שתיווצר בתולית מחדש.צילום מסך:
screencast.com/t/6gOPq9KQpa
— סוף ציטוט —
ספטמבר 1, 2016 בשעה 6:33 pm #9484mamonמנהל בפורוםזאת שאלה ליוצרי הדפדפן, לא לוורדפרס.
אני מניח שהדפדפן זוכר את הכניסה שלך לפי הurl, וכיוון שהurl של האנגלית מתחיל כמו זה של העברית, אז הוא לא מבדיל בין השניים או שזה מבלבל אותו. אבל אני באמת לא יודע להסביר את זה, זה כאמור לא שאלה של וורדפרס לדעתי.
מצטער…ספטמבר 1, 2016 בשעה 6:48 pm #9486yossikמשתתףתודה,
שאלת המשך,
האם אני יכול למחוק לגמרי את הספריה /en לפני שמתקין שוב את הסאב דומיין באנגלית.
אין לי צורך בגיבוי של תת דומיין שמחקתי וגם לא את התכנים הניסיוניים זה סתם תופס נפח והשאלה אם יש לזה קישור למסד הנתונים ?ספטמבר 1, 2016 בשעה 6:53 pm #9487mamonמנהל בפורוםאין בעיה למחוק את כל תתי הדומיינים,
אתה גם יכול למחוק את בסיסי הנתונים שלהם במסד הנתונים (חפש בcpanel ל – data base)ספטמבר 1, 2016 בשעה 7:41 pm #9488yossikמשתתףשאלת המשך,
יש שני דברים.
האחד הוא הספריה שנוצרה בעבר ולא נמחקה למרות שמחקתי את הדומיין מ cPanel ואת זה אתה מאשר שניתן למחוק.
השני, לבסיסי הנתונים יש שמות קריפטיים ואין שום קשר לשם התת דומיין. אפילו אין תאריך כדי שאוכל לזהות אותם לפי תאריך יצירה וזה מפחיד אותי למחוק. איך אני יכול לזהות איזה בסיס נתונים שייך לאיזה דומיין או סאב דומיין?
תודהספטמבר 12, 2016 בשעה 12:33 pm #9536mamonמנהל בפורום1. לא בטוח שהבנתי,
אבל אם אתה חושש מלמחוק ספריה, קודם כל פשוט שנה את השם שלה, ותראה אם הכל עדיין עובד. אם הכל בסדר, זה אומר שהספרייה לא בשימוש ואין בעיה למחוק.
2. כנב למנהל הקבצים, ושם תמצא קובץ שנקרא wp-config.php, תפתח אותו לעריכה, ושם תמצא את שם בסיס הנתונים ושם המשתמש שלו שהאתר הזה משתמש בו.
כך תעשה לכל אחד מהאתרים. מה שלא, אפשר למחוק.
גם כאן תוכל לעשות ניסוי ליתר ביטחון, ולהיכנס לבסיס הנתונים ולשנות משם משהו כמו איזה מילה בטקטס, ואם תראה שזה לא השפיע תדע שזה לא זה.ספטמבר 12, 2016 בשעה 12:46 pm #9539yossikמשתתףתודה.
ספטמבר 18, 2016 בשעה 11:14 pm #9587mamonמנהל בפורוםבשמחה
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.