- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 2 חודשים by yossik.
- מאתתגובות
- אוגוסט 22, 2016 בשעה 1:32 pm #9440yossikמשתתף
אז זה שוב הנודניק,
משהו שמתסכל אותי וגורם לי לטפס על הקירות.
ברור לי שיש פתרון לכל דבר אבל אולי זה מוצנע איפאשהו עמוק בתוך עמודי התיעוד.
שתי שאלות בנושא הפונטים:1. עקבתי אחר ההסבר שלך בפוסט האחר בנושא שינוי הפונטים והגודל שלהם בכותרת.
שיניתי, עבד נהדר ויומיים אחרי זה הגיע עדכון לתבנית והופלה! כל הפונטים חזרו לברירת מחדל.. מה עושים איך משמרים שינויים ?
אני מבין שיש שדרוגי תבניות וביחיוד בימים האלו לאחר הגיסה החדשה של וורדפס.
פתרון אחד שנראה לי זה לעצב את הבאנר כתמונה ואז השדרוג לא ישנה. השאלה האם יש פתרון אחר לשימור השינויים שערכתי בגירסה הקודמת?2. בעורך התוכן אין שליטה על גודל הפונטים למעט ברמת הכותרות.
הפונטים בתוכן נעולים ואין אפשרות לשנות אותם ואת גודלם.
זה ממש סיפור מייגע לערוך בוורד, העתק הדבק ולהתאים את המראה לכל דפי האתר.
זה כמו להריץ שתי מערכות במקביל. האחת היא לשמור גרסאות במחשב האישי ולהעלות שוב ושוב והשניה לעבוד רק בוודפרס ללא שליטה על הפרמטרים השונים – יש פתרון לזה?תודה,
יוסי** עדכון **
נקודה 2 – נפתרה הבעייה.
התקנתי TinyMCE Advanced ועובד נהדר.ספטמבר 1, 2016 בשעה 6:36 pm #9485mamonמנהל בפורום1. תתקין תוסף custom css,
ואז את כל שינויי הcss תעשה שם.
(כלומר במקום לשנות את הcss של התבנית, תעתיק לתוסף הנ”ל את כל הפיסקה של הcssשאתה רוצה לשנות, כולל השינוי).
כך השינויים יישמרו גם לאחר עדכונים של התבנית.2. תתקין תוסף בשם ck editor.
זה בעצם שדרוג לעורך הטקטס של וורדפרס, ויהיה לך שם הרב היותר אפשרויות, כולל גם שינוי גודל הטקסט.ספטמבר 6, 2016 בשעה 5:49 pm #9495yossikמשתתףתודה
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.