כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

תחרות באדוורדס

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

אהלן ושוב תודה על השיעור הקליל

אני מקדם את האתרים שלי בנוגע ללימוד גיטרה בראשון לציון הכתובות הן
    guitar.oferdishi.com – דף נחיתה
    guitardish.com – אתר רשמי עדיין בבנייה
    https://goo.gl/EzrSM2 – דף בפייסבוק

כשאני מכניס את מילות המפתח שמצאתי בגוגל אדוורדס הוא נותן רשימות מילים אך למעט מאוד מהן יש מחיר עליהן
    ומומצע הצפיות מאוד קטן כאשר לקבוצה הכי גדולה יש ממוצע של 430 צפיות

שאלותי הן
    1. האם זה הגיוני שיש כ״כ מעט ממוצע של צפיות ?
    2. מה אני יכול לעשות כדי לראות את המחירים של כל המילים בחיפוש באדוורדס על מנת להבין אילו מילים הכי כדאי לקדם ?
    אשמח לכל טיפ או עצה לקידום ושיפור העמודים תודה ויום טוב
    עופר

mamon
    מנהל בפורום

בשיעור היום רק הכרנו מש הכירות שטחית את כלי מילות המפתח, אנחנו עוד נעסוק בזה בהרחבה בהמשך, לכן חבל לך להתעכב על זה כעת.
    אבל באופן כללי בהחלט יש תחומים שבםה יש מעט צפיות. תאנשים בכל חודש חושבים על לימוד גיטרה באופן כללי, או בראשו ןלציון בפרט. לא מדובר באלפים בחודש מן הסתם (אנחנו מדינה די קטנה). זה לא אומר שהתחום שלך לא טוב, זה רק אומר שאתה לא תצפה לתנועה עצומה באתר, אבל כן תרצה שמי שכבר מחפש – שהוא ימצא אותך.
    (יש לי אתר שיש בתחום שלו בערך 100 חיפושים בחודש, אבל אני ראשון, וכשמחפשים אז כבר מוצאים אותי, ואז זה בהחלט משתלם).

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו