- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- אוגוסט 3, 2017 בשעה 1:26 pm #10511אלמוניאורח
שלום
1. האם הקורסים באתר תומכים / עובדים באמצעות –
bootstrap wordpress framework
?2. אני מעוניין להקיים דף נחיתה באתר
שאליו אני הפנה לקוחות פוטנצילים באמצעות giveaway מסיבי דרך הרשתות החברתיות.קיבלתי המלצה להשתמש בתוכנה יעודית עבור מטרה זו.
שאלתי היא האם זה מחייב ? אני רוצה לשמור על זמן תגובה מהיר עבור דף זה.
דעתכם מאוד חשובה לי , תודה.
אוגוסט 3, 2017 בשעה 1:39 pm #10512mamonמנהל בפורוםהי.
1. לגבי בוטסטרפ – זה תלוי בתבנית בה תבחר. חלק מתבניות וורדפרס עובדים עם בוטסטרפ (תראה למשל כאן) וחלק לא. אם אתה רוצה אחת שכן, כשתבנה את האתר, פשוט תבחר תבנית כזו.
2. לגבי דף נחיתה, אני לא בטוח שהבתי את השאלה. זה שניתן לבנות דף נחיתה בקלות זה ברור. מהירות הדף תלויה בעיקר בחברת האחסון בה תבחר. אם חשוב לך מהירות מקסימלית הייתי הולך על חברת האחסון הזו.
מה שכן תצטרך בכל מקרה זה מערכת דיוור אוטומטית (כדי שמי שמכניס אימייל לדף הנחיתה יתחיל לקבל ממך מיילים. אני אישית משתמש ברב מסר, אבל יש עוד הרבה חברות דיוור ורובן מעולות.
אוגוסט 3, 2017 בשעה 1:39 pm #10513mamonמנהל בפורוםהי.
1. לגבי בוטסטרפ – זה תלוי בתבנית בה תבחר. חלק מתבניות וורדפרס עובדים עם בוטסטרפ (תראה למשל כאן) וחלק לא. אם אתה רוצה אחת שכן, כשתבנה את האתר, פשוט תבחר תבנית כזו.
2. לגבי דף נחיתה, אני לא בטוח שהבתי את השאלה. זה שניתן לבנות דף נחיתה בקלות זה ברור. מהירות הדף תלויה בעיקר בחברת האחסון בה תבחר. אם חשוב לך מהירות מקסימלית הייתי הולך על חברת האחסון הזו.
מה שכן תצטרך בכל מקרה זה מערכת דיוור אוטומטית (כדי שמי שמכניס אימייל לדף הנחיתה יתחיל לקבל ממך מיילים. אני אישית משתמש ברב מסר, אבל יש עוד הרבה חברות דיוור ורובן מעולות.
אוגוסט 3, 2017 בשעה 1:39 pm #10514mamonמנהל בפורוםהי.
אוגוסט 3, 2017 בשעה 3:44 pm #10516אלמוניאורח2. האם היית ממליץ על מערכת יעודית לדפי נחית [Leadpages ]
או שעדיף להשקיע בחברת אחסון מהירה
?שפו ותודה על התגובה הסופר-מהירה
אוגוסט 3, 2017 בשעה 3:47 pm #10517אלמוניאורחלגבי 2)
האם אתם ממליצים להשתמש בחברת אכסון מהירה או בתוכנה יעודית לניהול דפי נחיתה כמו Leadpages ?
תודה רבה על התשובה המהירה
אוגוסט 3, 2017 בשעה 3:55 pm #10518mamonמנהל בפורוםכמו שכתבתי – ממילא תצטרך מערכת דיוור. כמעט לכל מערכת דיוור יש היום גם מערכת לבניית דפי נחיתה, אז עדיף להשתמש כבר בה. למה לשלם פעמיים?
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.