- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 2 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ספטמבר 5, 2016 בשעה 6:29 pm #9491yossikמשתתף
קראתי על אלמנטור ולהבנתי זה תוסף שיכול להתלבש על כל תבנית ולהוסיף פיצ’רים שלא קימים בתבנית המקורית.
נראה מעניין ואנסה ליישם בתת דומיין נסיוני.
השאלה – מה קורה כאשר יש עדכון של וורדפס לתבנית המקורית?
למדתי את נושא ה child theme אבל נראה שזה מיועד לשינויים מינוריים כדי לעקוף בצורה דינאמית את הגרעין של התבנית.
ז”א יש תבנית, היא עוכנה ע”י וורדפרס או מי שכתב אותה, העדכונים שלי נעלמו וה child theme מחזיר רק את השינויים שלי.
מה מה קורה עם אלמנטור כשהתבנית מעודכנת ע”י יוצרה?ספטמבר 5, 2016 בשעה 6:33 pm #9492mamonמנהל בפורוםאלמנטור (מחברת התבניות פוז’ו – pojo) לא נוגע בתבנית שלך, אלא היא נועדה להחליף את עורך הטקסט של הדפים עצמם.
כלומר, עורך הטקסט הרגיל מאפשר לך פשוט לכתוב טקסט, להוסיף תמונות וכד’.
אלמנטור מאפשר לך להכניס לדפים דברים הרבה יותר יפים, ובקלות.
אבל זה לא משפיע על העיצוב של התבנית שמסביב לכל דף,
וממילא גם אם התבנית תתעדכן, זה לא ישפיע על מה שבנית בעזרת הלאמנטור.
בקיצור, נראה לי מומלץ.ספטמבר 5, 2016 בשעה 10:49 pm #9493yossikמשתתףתודה,
אז אם אני מבין נכון, אני יכול לבחור בתבנית הכי פשוטה ובכלל לא להתחשב בפריסה שלה, להעיף ממנה את כל הוויג׳טים, ז״א לא לכלול אותם ולקנפג כול דף ברוחב מלא ובעזרת אלמנטור להוסיף וויג׳טים בתוך הדף עצמו בכול מקום ?ספטמבר 12, 2016 בשעה 12:36 pm #9537mamonמנהל בפורוםנכון,
אבל אז תצטרל לערוך כל דף ודף מחדש, (כלומר, אם יש ווידג’טים, אז אפשר שיראו אותם בכל העמודים, אבל אם תעיף אותם, תצטרך לשים אותם מחדש בכל עמוד).ספטמבר 12, 2016 בשעה 12:47 pm #9540yossikמשתתףתודה
ספטמבר 18, 2016 בשעה 11:15 pm #9588mamonמנהל בפורוםבשמחה
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.