כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

TITLE/DESCRIPTION

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

אורי שלום

1. האם שינוי ה title או ה description יש לו אותה משמעות כמו שינוי ה URL?
    2. בתשובה לשאלה שלי איך מוחקים קישורים מהאחסון צרפת לי את הכתובת שאליו צריך להגיע ולשנות.
    נכנסתי לאחסון, אבל מדף הכניסה לא הצלחתי להגיע לקובץ המבוקש. תוכל להדגים/להסביר .
    http://www.rashlanutrefuit.com/wp-content/themes/FreeClick/style.css
    3. אין היום שיעור?

תודה יעקב

mamon
    מנהל בפורום

1. מה הכוונה “אותה משמעות”? שני הדברים חשובים, וצריך לעשות את שניהם (העובדה ששניתי את כותרת המאמר, לא בהכרח אומרת ששינית את הכתובת url, זה תלוי במערכת שבה את משתשמשת).
    2. יש לך גישה לקבצי האחסון (file manager)? (תראה לי איך נכנסת לאחסון?)
    3. לא הגיע השיעור? (אני רואה שכתוב לי שהוא נשלח)

1.
    http://screencast.com/t/YkDpkvUOlH- זה דף הכניסה
    2.
    לגבי ה title/description התכוונתי ששינוי של ה URL גורם לגוגל לא להכיר את הדף ולכן יש לעשות הפניה 301.
    האם ,כאשר משנים את הכותרת או התיאור הדבר משפיע אף הוא על החיפוש? ואם כן מה הפתרון.
    3. אכן לא רואה שקיבלתי את השיעור

mamon
    מנהל בפורום

1. צילום המסך לא תקין (מוביל לדף שגיאה).
    2. אה, הבנתי. אז זה תלוי במערכת שלך. בוורדפרס, זה ששינית את הכותרת של מאמר או פוסט לא משנה את הurl (שעליו שולטים בנפרד), לכן אין בעיה. אני מניח שיש מערכות שבהן הurl תלוי בכותרת ואז זו יכולה להיות בעיה, ויצטרכו לעשות 301.
    3. לא יודע למה הרבה לא קיבלו אתמול (כנראה משמיים, רצו שקוםד אוסיף את הסרטון על ה301, לפני שתתחילו לשנות כתובות url…).

דף הכניסה הוא כמו שהראתה בסרטון על הפניה 301. כשאני מעתיק את הכתובת שנתת לי למלבן ה FIND הוא לא מעביר אותי לדף .

mamon
    מנהל בפורום

לא הבנתי, אתה שואל שאלה חדשה?

שאלתי איך אני מגיע לכתובת באחסון שנתת לי כדי למחוק קישורים. רצית לראות את דף הכניסה של האחסון. עניתי לך שדף הכניסה של האחסון אתה יכול לראות אצלך בוורדפרס. שאלתי נשארה (לא חדשה) איך מגיעים לקובץ כדי לשנות את מה שהראתה לי.אם אתה יכול להדגים איך לאחר כניסה לדף הכניסה של האחסון אני מוצא את הדף עם הכתובת ששלחת לי.

mamon
    מנהל בפורום

הכניסה לאחסון איננה הכניסה לוורדפרס. באיזה חברת אחסון אתה?

mamon
    מנהל בפורום

אתה נכנס שם לfile manager
    ושם לתיקייה בשם – public_html (שים לב שיכול להיות שכשתיכנס לfile manager אתה כב רתמצא את העצמך בתיקיית public_html),
    ועכישו, בהנחה שיש לך רק אתר אחד באחסון,
    אז אתה נכנס לתיקייה – wp-content
    ואז לתיקייה – themes
    ואז לתיקייה – FreeClick
    ואז לקובץ – style.css
    (כלומר אתה פשוט נכנס שלב אחר שלב לפי כתובת הקובץ שאותו אתה אמור לערוך – http://www.rashlanutrefuit.com/wp-content/themes/FreeClick/style.css).
    אני מקווה שזה מבהיר את זה. אם לא, אל תהסס להשמיך לשאול.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו