כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

=אתר חדש

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    7691037
    משתתף

הי אורי, הקמתי אתר כשאני נכנס לכתובת שלו אני מגיע לעמוד שכתוב שם “אתר וורדפרס חדש בקרוב!” זאת למרות שכשאני נמצא בניהול הדף ומעלה תכנים אני לוחץ על פרסם.
    אודה להדרכתך איך לפתור את זה. תודה רבה

דבר נוסף – קניתי את האחסון בבלוהוסט וישר זה מתקין את האתר בוורדפרס, כשאני רוצה להיכנס לניהול האתר דרך הוורדפרס (כלומר כתובת האתר + WP-ADMIN) הוא מבקש שם משתמש וסיסמא של וורדפרס, מכיוון שכאמור בלוהוסט הוביל אותי לוורדפרס ישר עם קניית האחסון, לא היה שלב שבו פתחתי חשבון בוורדפרס רק בבלוהוסט, כך שאין לי גישה לניהול האתר רק דרך בלוהוסט. ואז בעצם אני לא יכול להיכנס לניהול האתר באופן הנ”ל (כלומר כתובת האתר + WP-ADMIN)
    יתירה מכך, פתחתי חשבון בוורדפרס בעברית וניסיתי להיכנס איתו וגם לא נתן.

אודה לעזרתך.

mamon
    מנהל בפורום

הי,
    שתי השאלות מעולות.
    תוכל אולי לשלוח לי למייל שם וסיסמה ואני אעשה צילום מסך של איך שאני מסדר את זה בשביל שזה יועיל גם לאחרים?

7691037
    משתתף

שלחתי למייל

mamon
    מנהל בפורום

לא קיבלתי.
    שלח למייל uri@mamon.biz

mamon
    מנהל בפורום

קיבלתי, מטפל בזה.

mamon
    מנהל בפורום

הי, עשיתי לך סרטון על זה-

7691037
    משתתף

אכן מועיל. תודה רבה.

mamon
    מנהל בפורום

בשמחה!

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו