כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

אתר ממון לא בעמוד ראשון בקורס קידום אתרים???

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    אורח

צפיתי בכמה סרטונים שלך, ואתה נראה לי המנטור הכי טוב, אז איך זה יכול להיות שאם אני כותב בגוגל “קורס קידום אתרים” אתר ממון נמצא רק בעמוד השני?

mamon
    מנהל בפורום

אחד הדברים שאנחנו מלמדים בקורס הוא למצוא ביטויים שיש בהם מספיק חיפושים אבל פחות תחרות. הביטוי “קורס קידום אתרים” תחרותי מאוד, כי כמו שאמרת – כל קורס כזה רוצה להראות שהוא הכי טוב, וחבל על המאמץ להתקדם בו. במקום זה אנחנו מתקדמים בביטיים עוקפי תחרות, כמו למשל “קורס קידום אתרים בחינם”.
    דבר הוסף. קידום אתרים לוקח זמן. כל מקדם בוחר במה להשקיע את הזמן שלו. לי אישית חבל על הזמן של קידום ביטוי כמו “קורס קידום אתרים”. זה לא כי הם יודעים משהו שאנחנו לא, זה כי כך הם ואנחנו בחרנו להשקיע את הזמן.

ודבר אחרון – כשאתה בחור קורס, אתה לא בוחר מקדם אתרים, אתה בוחר מורה. זה לדעתי הגורם העיקרי שצריך לבדוק לפני הבחירה.

בהצלחה!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו