- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 12 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- אוקטובר 9, 2015 בשעה 1:28 pm #7348Gilad Ramatiמשתתף
אורי שלום,
לפני שאני רוכש אחסון ושם דומיין ,
האם אני יכל לבנות את האתר במחשב האישי שלי ולבדוק את היישום שלו בעצמי
לפני שאני מאחסן אותו ומציג אותו ברשת ?אוקטובר 9, 2015 בשעה 3:08 pm #7349mamonמנהל בפורוםשלום יוסי,
קודם כל ברוך הבא לפורום!
לגבי השאלה – זה אפשרי, אבל אין לנו הדרכה על זה וזה טיפה מסובך. תוכל לחפש משהו שנקרא wamp wordpress ולקבל הסבר.
רק שים לב שמבחינת הקידום בגוגל זה לא כל כך מומלץ, כי אתה מפסיד ותק של האתר. ככל שהאתר עולה להאוויר מוקדם יותר, יהיה לך קל יותר לקדם אותו כשתהיה מוכן לפרסם אותו.
שבת שלוםאוקטובר 9, 2015 בשעה 5:35 pm #7350Gilad Ramatiמשתתףתודה על התשובה המידית.
את האתר אני לא מעוניין לפרסם רק לאחר שיהיה מוכן ועבר הרצה שלי.
באתר WAMP WORDPRESS שהפנתה אותי אליו נדרשתי להתקין סרוור בשם WampServer
לאחר שהתקנתי את הסרוור, בהפעלה שלו יוצאת לי הודעת שגיאה שחסר לי קובץ בשם
MSVCR110.DLL
מה עושים ? (חזרתי על ההתקנה כמה פעמים )
האם לאחר מכן אצליח לבנות לאחסן ולהפעיל את האתר במחשב האישי (כמובן בעזרת השעורים הבאים שלך) לפני שאני מפיץ אותו ?
שבת שלום
יוסיאוקטובר 9, 2015 בשעה 5:39 pm #7351mamonמנהל בפורוםלגבי התקלה בהתקנה בwamp, אין לי איך לעזור (זה אצלך במחשב, כך שלא אוכל לראות את הבעיה…). אני כאמור גם לא כל כך ממליץ, זה מסובך יותר, ואחר כך גם ההעברה לשרת אחסון רגיל היא קצת מסובכת. ובנוסף יש את הסיבה של גוגל.
אתה תוכל לבנות אתר באחסון רגיל, וכברירת מחדל יש עמוד של “האתר בבנייה” עד שתרצה שאנשים אחרים יוכלו לראות את האתר. (אני כאמור חושב שזה מיותר, אבל האפשרות קיימת אם תרצה).אוקטובר 11, 2015 בשעה 7:32 pm #7354Gilad Ramatiמשתתףאורי ערב טוב,
היום קיבלתי את השעורים 2 ו 3 . אך אני עדיין בשיעור הראשון בו אני אמור לבחור שרת לאחסון האתר ושם לדומיין.
כפי שאמרתי לך אני מעוניין לתת שם לאתר ולאחסן אותו אצלי עד שאוכל לבצע עליו סימולציה ולבדוק את הביצועים ואז לרכוש מקום בשרת האחסון ושם לדומיין ולהעביר אליו את האתר שבניתי.
התקנתי את ה WampServer מהאתר שכתבתה לי (התקנתי את הקובץ החסר MSCVR110.DLL מהאינטרנט) ועכשיו לא יוצאת לי הודעת השגיאה כאשר אני מפעיל את התוכנה .
איך אני נותן שם לאתר ומאחסן אותו בסרוור שלי שהתקנתי ?
כדי שאוכל להמשיך בעיצוב של האתר לפי השיעור השני ולהתקדם הלאה.אוקטובר 13, 2015 בשעה 10:56 pm #7355mamonמנהל בפורוםאני מציע לצפות בהדרכה, למשל –
אוקטובר 15, 2015 בשעה 11:26 pm #7357Gilad Ramatiמשתתףאורי שלום, הסרטון ששלחת לי לא עזר כי איכות הקול גרועה ולא הצלחתי לעקוב אחר ההסבר שלו.
(הסרטונים שלך הרבה יותר טובים וברורים).
עברתי על כל השעורים ששלחת ולא מצאתי התייחסות לבניית עמוד באתר בו המשתמשים מתבקשים למלא נתונים. ועם הקשה על “שלח” בסיום, הנתונים יוצבו אצלי בטבלה יחד עם הנתונים של משתמשים אחרים ויבוצע עליהן עיבוד אוטומטי (כמו ממוצע או ספירת התוצאות וכו’) והתוצאה תוצג באופן אוטומטי באתר.
איפה אוכל למצוא הסבר איך עושים זאת ?
אני מעונין לבנות אתר כזה לניסיון במחשב שלי ורק לאחר מכן אפנה לעיצוב שלו לפי ההסברים בשיעורים שלך.
למרות שהסרטונים מאד ברורים היה רצוי שיהיה גם הסבר כתוב, כדי שיהיה אפשר לעקוב ולבצע שלב אחר שלב בהתאם להנחיות וההסברים הכתובים ולא להסתמך רק על הזיכרון מהסרטון האחרון בעת תרגול ויישום השיעור.נובמבר 27, 2015 בשעה 2:00 pm #7943mamonמנהל בפורוםהי
מתנצל על התגובה המאוחרת, עידין רלוונטי? - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.