- This topic has 10 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 2 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- ספטמבר 11, 2016 בשעה 4:09 pm #9525yossikמשתתף
בלוהוסט עורך גיבוי יומי, שבועי וחודשי.
יש אופצית שחזור ב cpanel אבל השחזור הוא של האתר כולו כולל תת-דומיין – הכול כיחידה אחת.
האם אתה חושב שכדאי להוסיף תוסף גיבוי חכם יותר?
באתר הראשי האינפורמציה תהייה די סטאטית ובתת דומיין (פורום) פעיל יותר אבל חשוב פחות.
תודהספטמבר 12, 2016 בשעה 12:27 pm #9533mamonמנהל בפורוםאני עשיתי לאתרים שלי את הגיבוי המשודרג, זה לא עולה הרבה (משהו כמו 13$ לשנה נראה לי).
לפי מה שאתה מתאר לא נראה לי שאתה צריך, אלא אם כן מבחינתך זה ממש לא כסף, אז למה לא.ספטמבר 12, 2016 בשעה 2:11 pm #9542yossikמשתתףתודה אורי,
אחשוב על זה.
האם הוספת את השידרוג של בלוהוסט או איזה פלאג-אין.
האם ניתן לקבל הנחה דרך האתר שלך בבלוהוסט?
יוסיספטמבר 12, 2016 בשעה 8:44 pm #9546yossikמשתתףאז נניח שאני רוכש פרו מבלוהוסט.
אני מעוניין בדבר פשוט ואלמנטרי וזה אפשרות לשחזר תת-דומיין בלי להיכנס לקן הצרעות של מסד נתונים או קובץ פרטני.
קבצים פרטניים שמורים אצלי במחשב ובמסד הנתונים אני לא נוגע אפילו במקל 10 מטר.
ז״א, הגיבוי/שחזור החינמי נותן לי אפשרות לשחזר את כול האתרים שלי כמיקשה אחת
האם בגרסת הפרו אני יכול לשחזר תת-דומיין אחד על כל מרכיבב בלי שישפיע על הדומיין הראשי או התת דומיןן האחר, ואם משחזרים את הראשי האם זה משפיע על שני התת-דומיינים האחריםספטמבר 12, 2016 בשעה 11:59 pm #9547mamonמנהל בפורוםאני לא בטוח שהבנתי את השאלה.
אבל נראה לי שהתכוונת לזה:
האם כשתירשם לשירות הגיבוי המשודרג,
האם תוכל גם לשחזר לא רק קובץ ספציפי אלא גם אתר מסוים (שאינו האתר הראשי, למשל).
אז התשובה היא כן – אתה יכול לבחור לשחזר תיקייה עם כל מה שבתוכה (כמו אתר שלם), וכן בסיס נתונים שלם, ולא רק טבלה ספציפית.ספטמבר 14, 2016 בשעה 4:26 pm #9552yossikמשתתףאז שזה לא 13-14$, זה 36$ לשנה.
ממש מגוחך ומצחיק ועולה יותר (פי 5) מרכישת אתר במחיר מלא.
האם אתה יכול להמליץ על תוסף אמין לגיבוי לגוגל-דרייב?
אני מעוניין לגבות:
דומיין ראשי ושני תת-דומיינים כל אחד בנפרד בלי תלות אחד בשני וללא בחירת קבצים או מסד נתונים.
ז”א גיבוי הדומיין הראשי או המשניים בלי לפרט כלום רק ללחוץ על גיבוי “שם דומיין” או שחזור “תת דומיין”
תודהספטמבר 14, 2016 בשעה 4:50 pm #9553mamonמנהל בפורוםאני משתמש בהם -https://www.akeebabackup.com/products/akeeba-backup-wordpress.html
זה מגבה ישירות לחשבון הdropbox שלי.ספטמבר 14, 2016 בשעה 5:12 pm #9554yossikמשתתףתודה אורי,
אני חוזר אין ספור על השאלה – גיבוי ושחזור של תת-דומיין (בלי להכנס לפרטים של קבצים או מסד נתונים – לחיצה על כפתור אחד בלבד) ובלי השפעות לוואי על הדומיין הראשי או גיבוי/שחזור של הראשי בלי תופעות לוואי על התת-דומיינים.
ז”א הפרדת ראשויות.
בשביל לגבות/לשחזר את הכול אני לא צריך תוספים או גיבוי פרו של בלוהוסט כי זה מובנה ב cpanel.
סליחה אם אני נשמע קצר רוח אבל אני מנסה להיות מאוד ממוקד בשאלות שלי.
תודה,
יוסיספטמבר 14, 2016 בשעה 5:18 pm #9555mamonמנהל בפורוםבהנחה שהבנתי אותך, למיטב ידיעתי, כן – התוסף שציינתי מאפשר לשחזר כל אתר בנפרד (ראשי, תת דומיין, זה לא משנה), ללא תלות אחד בשני.
אני משתמש בתוסף הזה כבר כמה שנים, אבל האמת היא שמעולם לא הזדקקתי לו, כי מבחינתי הוא רק שם ליתר ביטחון. תמיד כשהייתי צריך לשחזר משהו עשיתי את זה מהגיבוי שבאחסון.
לגבי הגיבוי שבאחסון, מדי פעם יש להם מבצעים, תוכל לחכות למבצע כזה ואז זה יעלה משהו כמו 13$ (כמובן, לא יכול להבטיח או משהו, אבל אני די בטוח שמתישהו זה יהיה).ספטמבר 14, 2016 בשעה 5:29 pm #9556yossikמשתתףתודה אורי, אכן לפני יומיים ראיתי איזה פופ-אפ של בלוהוסט על מבצע.
ואכן נכון, אנחנו קונים ביטוח למרות שב 99.999% לא ממשים.
אני אבדוק את התוסף שהמלצת על דומיין נסיוני.
שוב תודה.ספטמבר 25, 2016 בשעה 12:50 am #9613mamonמנהל בפורוםאז מה המסקנה?
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.