- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 7 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- אפריל 17, 2015 בשעה 2:07 pm #7106משהמשתתף
שלום אורי.
האתר שלי איטי בצורה מזעזעת (מאוחסן בבלוהוסט).
יתרה מזאת, קורה גם שהוא נותן הודעה לא זמין.
יש לי אתר עם מאפיינים דומים שמאוחסן בחברה פה בארץ מאוד מהיר
יכול להיות שבגלל שזה בבלוהוסט?אפריל 22, 2015 בשעה 1:25 am #7110משהמשתתףטוב, כמעט בטוח שכן.
כתבתי לתמיכה שלהם והם הציעו לי להשתמש בשירות cloudflare.
אורי, תוכל לתת הדרכה קצרצרה איך זה עובד?
ואם אפנה את ה DNS לשרתים שלהם כל מה שבאחסון שלי לא רלוונטי ?
לדוגמא כל כתובות המיילים שהגדרתי וההעברות שהגדרתי להם ?אפריל 26, 2015 בשעה 1:15 pm #7115mamonמנהל בפורוםאפריל 26, 2015 בשעה 1:20 pm #7116משהמשתתףזה לא כל הזמן אבל גם לא לעתים רחוקות
עשיתי כבר הכל מטמון תמונות ואין שום ספק שזה השרת.
גם ב cloudflare הוא לא עבד כמו שצריך, ונתן הודעות שגיאה עם קודים 520 ו 522 ו 524
השרתים שלהם פשוט לא עומדים בעומסאפריל 26, 2015 בשעה 1:23 pm #7117mamonמנהל בפורוםלא יודע מה לומר, אצלי (ואצל מאות אחרים שבנו דרכנו) זה עובד מעולה (לא שמעתי תלונות).
אני ממליץ לך או לבקש מהם להעביר אותך לשרת אחר בתוך החברה,
או באמת פשוט לעבור לחברת אחסון אחרת…
אם תרצה חברה בארץ, תוכל לנסות את חברת בוקס.אפריל 26, 2015 בשעה 1:27 pm #7118משהמשתתףיש לי עוד אתר בבלוהוסט ואת כל הבעיות האלו לא היה שם אבל עדיין הוא יותר איטי בצורה מורגשת מאתר אחר שלי שמאוחסן בארץ.
אני באמת באמצע להעביר אותו לרייד.
תוכל להדריך אותי או להפנות להדרכה מתאימה כיצד להעביר?
בעיקר אני לא כ”כ יודע איך משחקים עם הדומיין .
אני רוצה קודם להעביר לדומיין זמני ואחרי זה להעביר את ה DNS לשם.אפריל 27, 2015 בשעה 12:21 pm #7123mamonמנהל בפורוםאתה מעתיק את הקבצים ואת הdb למחשב שלך.
באחסון החדש אתה מעלה את הקבצים לתיקייה שבה אתה רוצה להתקין,
יוצא שם db, ומייבא לשם את הבסיס נתונים מהאחסון הישן.
ואז נכנס לקובץ wp_config ומשנה את הפקטים של שם המשתמש והסיסמה של בסיס הנתונים, כדי שיתאים לבסיס החדש.לגבי הדומיין, בהתחלה פשוט תתקין על תת תיקייה באחסון החדש (תצטרך לכתוב את הurl של התת תיקייה בתוך בסיס הנתונים בטבלה של options). אחרי שתראה שהכל טוב תעביר את הdns, ואז תשנה בתוך האתר (בהגדרות בוורדפרס) את כתובת האתר מהדומיין הזמני לדומיין האמיתי.
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.