כל מה שצריך לבניית אתרים ושיווק באינטרנט.
קורסים, שירותים ומערכות.

הורדת פרסומות שמופיעות באתר

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    yakov
    משתתף

איך אני מוריד את הפרסומות או את הסיומת למטה באתר שהוא פועל על וורד פרס

mamon
    מנהל בפורום

1. איזה פרסומות? (מה הדומיין שלך כדי שאראה במה מדובר)
    2. את העובדה שזה אתר וורדפרס ניתן להוריד להוריד על ידי עריכת קוד התבנית. בדרך כלל זה יהיה פה:
    כנס לאזור העיצוב בניהול האתר
    תלחץ על עריכה (או ערוך),
    ואתה תגיע לאוסף של קבצים.
    חפש שם קובץ בשם footer.php
    כנס אליו וחפש שם את הכיתוב שיש בתחתית האתר ותמחק משם רק את הכיתוב (תיזהר לא למחוק שום דבר בשורה מלבד עצם הכיתוב).
    אני ממליץ ליצור גיבוי לאותו קובץ (פשוט שמור אותו במחשב שלך) לפני שתעשה את זה, ליתר ביטחון.

זה מבחינה טכנית. אבל האמת היא שאני לא רואה סיבה לעשות את זה, העובדה שהאתר שלך בנוי על וורדפרס היא לא משהו שצריך להסתיר, אדרבה, זה מקור לגאווה…

yakov
    משתתף

פרסומות גוגל האתר הוא http://www.yadoot.com הוא בבנייה כרגע אז המראה שלו בתחילתו בלבד

yakov
    משתתף

ניסיתי בוורד ויוצא הפוך , אני עושה על האתר קצת ניסויים כרגע , וכן איך למנוע פרסומות של גוגל משם ?…תודה מראש

mamon
    מנהל בפורום

אני לא רואה באתר שלך פרסומות של גוגל, תוכל לשלוח צילום מסך?
    (תוכל להשתמש בתוכנה jing כדי לשים פה לינק של ציום מסך שלך).

yakov
    משתתף

יש לי צילום מסך אבל א”א דרך התוכנה הזאת כי היא קורסת לי במחשב בגלל בעיות תאימות איך אני יכול עוד להראות לך ? ואיך אני עושה גיבוי לקובץ CSS ? תודה רבה מראש

mamon
    מנהל בפורום

יש לך dropbox?

לגבי גיבוי – תגיע לקובץ דרך מנהל הקבצים של האחסון (file manager). אתה תמצא את זה תחת:
    wp-content – themes – your theme name – style.css
    (משהו כזה).
    ואז פשוט תוריד את הקובץ למחשב שלך.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

מאמרים פופולריים

מאמרים קשורים

רייזאפ – Riseup – תוכנה לניהול כלכלי יעל בקלות ובכיף

רייזאפ (Riseup) היא תוכנה מעולה לניהול כלכלי. היא מתחברת לכל חשברונות הבנק שלכם ולחשבונות כרטיסי האשראי ואז עושה שני דברים:

1. רייזאפ עושה סדר, שתדעו כמה בדיוק הוצאתם ועל מה, וכמה בדיוק אתם מרוויחים וממה.
  2. רייזאפ אומרת לכם כמה אפשר להוציא בכל יום על כל קטגוריה, כדי שתוכלו לעבוד לפי תקציב ידוע מראש ולא יקרה מצב שאתם מוציאים יותר משאתם מכניסים.

אנחנו באתר ממון משתמשים ברייזאפ כבר יותר משנה והמערכת עשתה לנו פלאים.

אז מה עדיף – וורדפרס או וויקס?

הרבה פעמים שואלים אותנו למה וורדפרס עדיפה מוויקס. הרי וויקס אחלה מערכת, נראית קלה לשימוש, אז למה לא? אז שאלנו את האינטרנט, והנה מה שענו