- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 3 חודשים by mamon.
- מאתתגובות
- אוגוסט 8, 2016 בשעה 10:57 pm #9319אלמוניאורח
אורי
שלום וברכהאני עוקב אחריך זה זמן ונהנה מהמידעים שאתה מעביר. זה הזמן להודות לך!
אני, יחד עם חבר נוסף [מכותב למייל הזה גם] בשלבים מתקדמים של הקמת עסק ואנו מחפשים מישהו שיוכל להקים לנו את האתר.
מדובר באתר שאמור למכור קורסים אינטרנטיים.בשלב ראשוני, לא מדובר במשהו מסובך מידי (דף כניסה ראשי ועוד דפים של הקורסים כמו גם כמה דפי נחיתה, וסליקה מאובטחת).
אציין שיש לי רישיון לשימוש בתכנת wishlistmembers, ואוכל לשים אותה על האתר.
כמו כן, האתר מיועד לשימוש מעבר לשפה האנגלית [בשלב שני, חלק ממה שאתה נותן כבונוס על הקנייה שלי מחר. כן אני קונה דומיין דרכך. תודה].
למותר לציין שאנו מתכננים את האתר דרך וורדפרס [לא ג’ומלה!] וכמובן נרצה לחבר אותו למיילים של מערכת getresponse, מערכת המשתלבת עם wlm.
אשמח לשוחח בטלפון ולתאם פגישה [כבר יום חמישי הקרוב אם ניתן] ע”מ להבין באיזה סדרי גודל מדובר בכדי שאתה והצוות שלך תסייעו לנו להקים את האתר
בתודה
והמשך הצלחה בדרכך!
אוגוסט 8, 2016 בשעה 11:05 pm #9320mamonמנהל בפורוםשלום חיים,
תודה על הפרגון!
אני אקש ראותך עם שני אנשים ששניהם מצוינים ואני מאוד ממליץ עליהם.
אבל אני רוצה קצת לעשות תיאום ציפיות. כמעט תמיד, כשמישהו פונה אלי לבניית אתר הוא מקדים ואומר שזה אתר פשוט, לא משהו מסובך.
מצד אחד זה נכון, להקים אתר זה באמת פשוט. אבל מצד שני, כשבונים אתר עבור לקוח, זה נראה פשוט, אבל בפועל זה לוקח המון שעות עבודה. להזיז תמונה מפה לשם, לעשות רווח בפסיקה, לסדר את העיצוב, לבדוק למה הסיסמאות לא עובדות ועוד אלף ואחד פרטים קטנים שצריכים לדאוג להם.
אני כותב את זה כדי שתהיה מוכן למחיר שיאמרו לך. אני לא יודע מה יאמרו, אבל יכול כב רלומר שזה לא יהיה 3000 ש”ח.
מצד שני, כן הייתי שוקל לנסות לעשות זאת לבד. הסרטונים שלנו די מכסים את כל מה שצריך לדעת, ומה שלא מופיע בסרטונים לומדים מתוך ההתנסות. נכון, אתם לא רוצים לזבז על זה את הזמן שלכם, אבל יש יתרון גדול לדעתי בכך שגם בהמשך הדרך לא תהיו תלויים במתכנתים ותוכלו לשלוט על האתר בכוחות עצמכם.בכל אופן, לסיכום –
1. את האחסון בכל מקרה תוכל קנות מחר.
2. אני שולח ל ךבפרטי פרטים של שניים, וממליץ לך לבדוק עם שניהם ולראות עם מי אתה יותר מתחבר. - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.