- This topic has 13 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 8 חודשים by אלעד.
- מאתתגובות
- ינואר 26, 2015 בשעה 6:05 pm #6756אלעדמשתתף
שלום לכם,
ניסיתי כבר כמה תוספים אבל זה לא יצא ממש טוב בהגדרת שפה.
תוסף פופלרי אחר ביקש לכתוב שורות קוד.על מה אתם ממליצים להקים טופס פשוט?
העדפה לקבל התראות לדוא”ל על פניות חדשות.ינואר 27, 2015 בשעה 1:23 am #6763mamonמנהל בפורוםללא ספק זה התוסף הכי פשוט ויעיל – Contact Form 7
פברואר 17, 2015 בשעה 2:11 am #6924אלעדמשתתףהיי הורדתי את התוסף. נכנסתי לניהול ולא ברור לי איך לעבוד אתו.
1. אני צריך הסבר איך ליצור טפסים חדשים ואיך לבחור את מיקומם באתר. תוכלו לשלוח קישור להסבר והדרכה נוחה?
2. אני רוצה ליצור תיבה ששולחת את הודעה אוטומטית לפונה לדוא”ל שמילא בה. כיצד אתם ממליצים לעשות זאת?פברואר 17, 2015 בשעה 5:21 pm #6927mamonמנהל בפורום(אם נרשמת דרכנו לאחסון, אז יש לנו על זה סרטון הדרכה בסרטוני הבונוס).
כדי להוסיף טופס,
כנס לניהול האתר שלך,
בתפריט הימני תראה יחסית למטה “צור קשר”, תלחץ עליו, ואז יחסית בחלק העליון של העמוד תיראה – “הוסף חדש”, תוסיף חדש ושמור.
(ברוב האתרים אין סיבה ליותר מטופס אחד, ואותו תוכל להציב בכמה מקומות באתר).כדי להוסיף את הטופס שהוספת לאתר, אתה מעתיק את הקוד משמופיע ליד הטופס ברשימת הטפסים –
זה יראה משהו כזה:
[contact-form-7 id="470" title="טופס יצירת קשר 1"]
את הקוד הזה אתה מעתיק לכל מקום שתרצה באתר, למשל לתוך עמוד או פוסט, ואז שם יופיע טופס יצירת הקשר.לגבי הודעה אוטומטית לשולח,
כשאתה מוסיף את הטופס שלך,
תגלול קצת למטה ותראה שיש שם כותרת שנקראת “דואר (2)“,
סמן שם V,
ואז תוכל לעשות שישלח שואר לשולחפברואר 25, 2015 בשעה 5:01 pm #6964אלעדמשתתףתודה על ההסבר 🙂 בוצע בהצלחה
שאלה נוספת: ההודעה האוטומטית נשלחת בכיוון פסקה הפוך (משמאל לימין)
כיצד אני מסדר שתשלח בכיוון פסקה ימין לשמאל?פברואר 26, 2015 בשעה 1:24 am #6966mamonמנהל בפורוםההודעה שמי מקבל?
מרץ 1, 2015 בשעה 1:48 pm #6984אלעדמשתתףנכון. יכול להיות שזה קשור לאתר בו נמצאת תיבת הדואר?
זה הקישור עם התיבה המדוברת: http://tvooa.com/tofu-coop/
מרץ 4, 2015 בשעה 12:56 am #6990אלעדמשתתףהאדם שממלא הטופס.
שאלה חשובה (לטיפול דחוף):
אני רוצה לקבל אליי את הפרטים שהוא ממלא בשדות (טלפון, שם ומייל). כיצד אני מגדיר את זה בתוסף?מרץ 4, 2015 בשעה 1:43 am #6992mamonמנהל בפורוםאתה מכניס למייל את התגיות שאתה רוצה שיופיעו בו,
למשל:
טלפון –
[your-name]
את שמות כל התגיות תוכל למצוא כאן –מרץ 4, 2015 בשעה 12:02 pm #7001אלעדמשתתףהיי תודה על ההפניה. אני עדיין מנסה לסדר שהטלפון שהמתעניין ממלא בטופס יישלח אליי בהודעה.
איזו תגית אני צריך לרשום? [tel tel-306]> זאת לא עובדת ומופיעה כמלל רגיל.מרץ 6, 2015 בשעה 5:50 pm #7003mamonמנהל בפורוםמה הגתית שרשמת כדי שבטופס יופיע שדה של טלפון?
(אם אתה לא בטוח, שלח לי צילום מסך של האזור בו הגדרת את הטופס בניהול האתר שלך)מרץ 8, 2015 בשעה 11:34 am #7006אלעדמשתתףזה החלק של ההודעה האוטומטית שאני מקבל:
תחת הכותר Message Body
(תגית הטלפון מופיעה כטקסט במקום המספר שהגולש ממלא בשדה):מאת: [your-name] <[your-email]>
זמין/ה במספר: [tel tel-306]>
נושא: [your-subject]תוכן ההודעה:
[your-message]מרץ 11, 2015 בשעה 4:21 pm #7026mamonמנהל בפורוםאני חייב צילום מסך של האזור בו יצרת את הטופס שאראה איך קרויה כל תגית
(אתה יכול להשתמש בתוכנת jing כדי להעלות לכאן צילום מסך מאוד בקלות)מרץ 17, 2015 בשעה 3:40 pm #7039אלעדמשתתףנחמדה JING ועוד אצטרך ללמוד אותה.. אגב איתה הוקלטו השיעורים בקורס בניית האתרים? אפשר לבצע זום בזמן הקלטה?
בהזדמנות זו אני רוצה לומר שוב תודה אני מוקיר את העזרה והערך העצום שאני מקבל כאן.
אני נהנה ללמוד מכם ואפנה אליכם כל אחד שמוכן ללמוד לבנות אתר למטרה חיובית שהיא.עכשיו, הצלחתי לתקן את התגית. מה שאבקש עזרתך לגביו הוא כיצד לכוון כיוון פסקה מימין לשמאל (עברית).
ההודעה האוטומטית שנשלחת לגולש מגיעה כשכיוון הטקסט משמאל לימין וסימני הפיסוק מתהפכים.נ.ב. יום בוחר שמח!
- מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.